היכן כולם?????
י יוסי2 מכבי 1 New member 27/12/07 #2 עסוקים מן הסתם .. בטוח שלכל אחד יש משהו לעשות ,חלק עובדים חלק לומדים וכולי
ל לולי72 New member 27/12/07 #3 דנייי יש כאלה שאתמול היה להם יום חופש ולא היום. אני רק חזרתי לא מזמן מהעבודה, מה שלומך ומה שלום הקטנה? איך אתם מרגישים? איך בעלך?
דנייי יש כאלה שאתמול היה להם יום חופש ולא היום. אני רק חזרתי לא מזמן מהעבודה, מה שלומך ומה שלום הקטנה? איך אתם מרגישים? איך בעלך?
D dafgol New member 27/12/07 #4 אני פה לשנייה המחשב שלי הופך לDVD אחה"3... רזי מאתמול קצת עם חום....אבל הוא בסדר אני עסוקה מאוד בכל מיני....מחכה כבר למחר אחה"צ לחזור הביתה ולהיכנס למוד של שבת. מה שלום כולם ?
אני פה לשנייה המחשב שלי הופך לDVD אחה"3... רזי מאתמול קצת עם חום....אבל הוא בסדר אני עסוקה מאוד בכל מיני....מחכה כבר למחר אחה"צ לחזור הביתה ולהיכנס למוד של שבת. מה שלום כולם ?
D dafgol New member 27/12/07 #6 שמה את ה../images/Emo220.gif בלפטופ רזי משתרע על המיטה שלנו מול הלפטופ שלי ורואה סרטים להנאתו
S S r 35 New member 28/12/07 #7 יפה לו ../images/Emo13.gif טוב, את זה הילדים שלי עוד לא עושים (אין לנו לפטופ ) איזה חמוד רזי גילה את החיים הטובים איך את מרגישה, אחותי? ... רציתי היום ולא הספקתי, מחר אני מתקש ת אלייך וכמובן חי וקים לכולם.
יפה לו ../images/Emo13.gif טוב, את זה הילדים שלי עוד לא עושים (אין לנו לפטופ ) איזה חמוד רזי גילה את החיים הטובים איך את מרגישה, אחותי? ... רציתי היום ולא הספקתי, מחר אני מתקש ת אלייך וכמובן חי וקים לכולם.