היכן כולם?

skito

New member
היכן כולם?

בהזדמנות זו משתתף בצערו של פבלו רוזנברג שאביו ד"ר אדוארדו נהרג בתאונה
"קללת רופאי המשפחה שלי" צרוף מקרים די מוזר. ד"ר רוזנברג היה הרופא שלי וכשעזב את העיר החליף אותו לא אחר מאשר ד"ר גונן שגב, ד"ר רוזנברג ז"ל, להבדיל נהרג בתאונת דרכים מחרידה וד"ר שגב נעצר בחשד להברחת סמים, אבוי לו איזה בושה!

actress

New member
אכן פאבלו מסכן ../images/Emo16.gif

שמעתי באמת אמבולנסים באזור אולי צירוף מקרים הייתי במקרה ליד פארק הירקון

שלום חבר'ה, דבר מצער קרה לי

אתמול סיימתי לעבור, ונסעתי ישר לת"א לאילן בן שחר, לחפש את "נפגשים". הגעתי ב-11 בערב, הבית היה פתוח והכל היה הפוך, מישהו פרץ לי לבית, גנב לי את המחשב+המסך, הפך לי את כל הבית עד היסוד, זו הרגשה איומה ביותר. כרגע אני כותב לכם ממחשב של ידידה, אני אעדר מכאן לכמה ימים, עד שאתארגן ואקנה מחשב חדש..יתרה מזו, נגנבה לי גם המצלמה עם התמונות שעשיתי עם סי וטרם זכיתי אפילו לראות אותן, אני מרגיש הכי רע בעולם אבל אני מאמין שזה יעבור בקרוב....הרשו לי בהזדמנות זו לספר לכם על המשטרה חסרת התועלת שיש לנו בארץ...מציע לכולם למגן היטב את ביתם, כי אין על מי לסמוך במשטרה - חבורה של אימפוטנטים !! אחזור במהירה, אוהב את כולם.

אם נפגשים ביום העצמאות

אז אנא מכם, ספרו לי, יש את הטלפון שלי אצל מיכל וסקיטו..... סקיטו, את המספר שלך היה לי במחשב ואין לי כרגע..מיכל, את שלך אני חושב שרשמתי איפהשהו - אני אחפש

actress

New member
אני מחכה לראות אם יהיו תגובות

ואז לחפש איך ועם מי להגיע

actress

New member
יו שמוליק אם הייתי יכולה הייתי שמה

אייקון של חיבוק כדי לתמוך, אני עכשיו כותבת מהפלא ואין לי אופ כזאת אז באמת שולחת חיזוקים

תודה לך נשמה

יהיה בסדר !!! הבן שלי נותן לי המון כוח. הוא אמר לי:"אל תדאג אבא, אפשר לקנות מחשב חדש"...ומיד החזיר אותי לפרופרורציה ! אני מקווה עד סוף השבוע להיות on line, כי כל החיים שלי נמצאים בתוך קופסת הפלסטיק הזאת....מה שהכי איכזב אותי זה שלא מצאתי את הדיסק, גם לא בטאוור רקורדס, בסוף חזרתי מאוכזב הביתה, ובנוסף גם מחשב לא היה לי...עוד פעם אני חוזר לזה בלי לשים לב, טוב, אני אאחל לכולם שבת שלום ונשתמע בקרוב. מיכל, תודה שוב על המילים החמות והמעודדות, ידעתי הההתחלה שאת מיוחדת !

actress

New member
מחשב זה כמו בנאדם ותאמין לי

שאני מבינה ללבך כי היה לי אירוע מסוים שבגללו נותקתי מהנט ואני בבאסה כי או שאני בבית כותבת מהפלא או שאני בעבודה כותבת ממחשב רגיל, אבל עבר שבוע ואומנם אני מתמודדת אבל עדיין קשה...

actress

New member
ואני מכורה לנט ותבין עד כמה

בשביל אחת כמוני זה נורא , דא תגיד תודה שלא נפגשתם ותמונות תמיד אפשר להצטלם שוב

skito

New member
יווווווו איזה באסה../images/Emo24.gif

ואחד ממיכל
איזה דבר נורא שמוליק זה יעבור שמוליק אני מכיר את הכעס הזה מניסיון אישי ויותר חמור מכך יהיה בסדר, אני רוצה לתמוך יותר, אבל כל המילים לא יעזרו כעת רק הזמן יהיה בסדר שמוליק

תודה סקיטו !

אני שוב במחשב של ידידה, אבל עד יום ראשון אני כבר אכתוב מהמחשב שלי. הייתי חייב לבקר כאן כי מאוד התגעגעתי, אני שמח שמצאתי חברים חדשים כמוכם, כולם פה כל כך נחמדים ותומכים, וכל מילה שלכם רק מחזקת יותר. מיכל תודה על הכרטיס למופע בראשון, זה היה כל כך בזמן, את באמת מלאכית. סי היתה במיטבה, שוב התגלתה בגדולתה, לא רק זמרת ענקית, אלא גם מקצועית ביותר ! היא שרה עם הבעה של עצב וכאב, כאילו אומרת לכל המשפחות השכולות שהיא מבינה את כאבם, ומזדהה איתם. מלכה אמיתית !! חייב לזוז עכשיו, נשתמע בקרוב

למעלה