היכן כולם?

היכן כולם?

עדי? הדר? ניצ? שיר? חוסה? אמיר? פורום- להתפקד!! ולכתוב איזה קרמבו אתם אוהבים (לבן או חום) ואיך אתם אוכלים אותו. תהיו בריאים!

הממ...

רןןןןןןן
מידי פעם קופצת לקרוא. אבל כבר לא כותבת.. טוב גם לא כל כך שומעת שוטי הנבואה
קיצררררר, קרמבו וניל כמובן כמובן, קודם תקרם ובסוף תעוגיה.

nawa

New member
היי, גם אתה קצת נעלמת

ולא שכחתי את החוב שלי !! בקשר לשאלה שלך, קרמבו וניל, קודם את הקרם ובסוף את הקרם של הקרם - העוגיה !!

../images/Emo110.gifמתפקדת../images/Emo45.gif

קרמבו לבן שולט!!! (וגם בננה אבל זה רק מזכרון.. מזמן לא אכלתי) ו..קודם כל העוגיה, אח"כ הציפוי ואז הקצפת איכשהו..

עדי היום חזרה מגרמניה=]

אני הדוברת שלה:p קרמבו וניל.. קודם שוקלד אחכ קצפת בסוף עוגיה!

פ ו ס ט י

New member
הקרמבואים שיש ללי בבית!!וניל..

עושה חור בציפוי.. שואבת תקצפת אוכלת תמסביב... ואז תביסקווווויט!!! שומרת את הטוב לסוף :)

חוסה../images/Emo47.gif

אני עושה חור בשוקולד ושואבת את הקרם שאני מצליחה לשאוב ואז אוכלת את שאר הקרם ואז את העוגייה. וכמובן כמובן שחום, אני שונאת לבנים!

יאללה אני אתפקד....

אחרי איזה חצי שנה ללא מילה בפורום..... אני רן בן 20 מכפר אדומים... ואני אוהב קרמבו וניל(הייתה תקופה שממש הייתי מכור!) אני לא יכול להגיד לא לקרמבו וניל...

אני פה...=/

בעצם אני לא...במקרה נכנסתי לתפוז מהעבודה ורציתי לבדוק משהו בארכיון פה... הידד.. יופי עשית לי חשק לקרמבו מרוצה?!?!?! =( ואני אוהבת חום! איכסה וניל אוהבת ומתגעגעת אל תחשבו לשניה שאני שכחתי אתכם מדהימים שלי

אתה יודע שהייתי אמורה לעשות אצלך

את החג בסוכות? אבל בסוף נתקעתי בדרך לבש אני נוסעת עוד שעה לפולין כשאני אחזור אני אתחיל לעבוד על דרך כלשהי לראות אותך צפה להפתעות:))

למעלה