היכן ללמוד יפאנית

shocron

New member
היכן ללמוד יפאנית

אני משער ששאלה זו כבר נשאלה לפני כן ואם אכן כך אני מתנצל בקיצור: היכן אפשר / כדאי ללמוד יפאנית בארץ האם מישהו יכול לפרט עלויות של קורסים שונים אני מתעניין ספציפית בזה של השגרירות תודה שחר

dswbg

New member
עד כמה שידוע לי

שגרירות יפן לא פתחה קורס השנה. מצד שני אני ביררתי לפני חצי שנה בערך, אולי הם שינו את המידיניות בנתיים. הכי פשוט להתקשר: 03-6957292

Kawaii Baka

New member
ממה שהבנתי הקורס לא היתקיים השנה

בגלל בעיות תקציב. =X ואני כמו אדיוט פיספסתי את ההרשמה לקורס הקודם. ואני חדש דרך אגב...אולי שווה לפתוח כתום בנושא? XD

togman

New member
אוף חבל

גם אני לא נרשמתי לקורס שעבר אבל אולי יהיה עוד חצי שנה צריך לבדוק בפסח, בכל מקרה תמיד יש את ברליץ(למי שהוא עשיר ויכול לשלם את העלות האסטרונומית)ויש גם מורה פרטית אחת שמלמדת אבל אני לא יודע את המספר שלה

Kawaii Baka

New member
יש גם את הקורסים של האוניברסיטה

הפתוחה במיסגרת "דיאלוג". P= חבר שלי קיבל קורס מתנה ממהורים ליום הולדת... משך הקורס בסביבות חודשיים ומשלב מספר שיעורים פרטיים בשבוע ומפגשים קבוצתיים למאין סיכום. עלות הקורס: בסביבות 2000 שקל. אבל תחשבו: אתם מקבלים מינימום 30 שעות עם מורה פרטי... זה כבר שווה את זה

Kawaii Baka

New member
תודה "מר. מילון מהלך" >_<

אמרתי כבר שאני לא כותב טוב בגלל כל הלחץ והעצבים. P= אבל תודה על התיקון בכל זאת.

joy29

New member
המלצה

הי לכולם, אני ממליצה לקחת ת הקורס בדיאלוג, לקחתי קורס מתחילים לפני כארבע שנים בדיאלוג והיה גם זול יחסית (ועוד חילקתי ל-10 תשלומים ללא ריבית), גם לימדה אותנו מורה יפנית חמודה שהסבירה את החומר בצורה מפורטת וגם קבוצה קטנה יחסית של 10 איש. היה קורס נחמד רק חבל שעם הזמן, בגלל שאין עם מי לדבר הכל מתחיל להישכח...

MaNitma

New member
לגבי המורה הפרטית

מי שמעוניין בפרטים מוזמן לפנות אליי אישית.

neko

New member
אם יש לך מידע על מורים פרטיים,

אנא הוסף אותם ללוחות הפורום.

MaNitma

New member
לא הייתי בטוח

אם המורה היתה רוצה לראות את השם שלה מתנוסס מעל דפי האינטרנט בלי אישור שלה, אבל אז נכנסתי ללוחות וגיליתי שהיא כבר מופיעה שם...?
בכל מקרה ההודעה הקודמת שלי כבר לא רלוונטית.

איקידו

New member
מורַה ליפנית ברחובות

מורַה ליפנית ברחובות שיעורים פרטיים, בזוג או בקבוצה. מִיהוֹ - 058-219553 בבקשה להתקשר רק בין השעות 9:00 ל 13:00. השיעורים מתקיימים בעיר ברחובות. חמש דקות הליכה מהתחנה המרכזית או 20 דק' מתחנת הרכבת. מיהו מלמדת גם קרמיקה (קדרות) יפנית.

למעלה