היי, אני רוצה להתחיל בקורס מאמנים ורציתי לדעת המלצות לגבי המקום המתאים ללמוד אני דיי מתלבטת בין כמה מקומות רציתי לשמוע מאנשים שלמדו על מה הם ממליצים והיכן ? תודה
ראשית, אני בטוחה שחברי הפורום שמחים לסייע לך במסרים אישיים (מאחר שאצלנו אין פרסום, לא מקובל להמליץ בפורום הכללי) בעניין המלצות אישיות, כדאי לזכור כי באופן טבעי כל אחד נוטה להכיר ולהמליץ על המקום והשיטה אותם הוא למד או מלמד. כך שחשוב לשאול, אבל גם חשוב לאסוף מידע נוסף ולגבש החלטה לבד. בעניין של ההתלבטות איפה לבחור ללמוד, אולי יועיל לך המאמר הזה בנושא בחירת מקום לימודים לאימון אישי מתוך מדור המאמרים שלנו
וברשותך, אם כבר הגעת לפורום מאמנים אישיים
האם אפשר להסתקרן ולשאול איך הגעת לרעיון של אימון אישי או מה מביא אותך לכיוון הזה?
אני זוכרת שהתשוקה לתחום הזה החלה אצלי לפני הרבה שנים כשצפיתי בתכנית האמריקאית "להתחיל מחדש". שם התאהבתי במקצוע וידעתי מייד שזה תחום שארצה לעסוק בו בעתיד, את האמת לא ידעתי אם קיים תחום כזה של לימודים בארץ. כל העניין נפתח מחדש באמצעות התכנית של אלון גל ואז הבנתי שהחלום אכן יכול להתגשם ושישנה אפשרות לממש אותו. מעבר לכך, אני מאמינה שעל מנת להיות מאמן טוב ויעיל יש צורך בניסיון חיים רב - להיות בן אדם שעבר משברים וקם מהם, חווה נפילות וחווה הצלחות - מה שמאוד מאפיין אותי . בנוסף, עסקתי בין היתר בניהול ובהדרכה שנים רבות (החל מהצופים - צבא - חיים אזרחיים) כך שכחלק מעשייתי העברתי אנשים תהליכים מה שנתן לי באופן אישי סיפוק רב ולהם הצלחה והבנה ושינוי סגנון חיים. אז אם יש לי את האפשרות לקחת את כל זה וללמוד ולפתח את התחום הזה בי - זה רק יעשה אותי מאושרת .... נו ? סיבות מספיק טובות ? ...
והאימון האישי אכן יוצר התפתחות פנימית אצלך לפני הכל
אני מאמינה שכל מאמנ/ת צריכים למצא מהו הערך המוסף שהם מביאים למתאמנים שלהם, בנוסף לאימון האישי שאותו לומדים. גם אני מאד אהבתי את "להתחיל מחדש" העלית לי זכרונות נפלאים