היכן מבלים בתל אביב?

ot123ot

New member
היכן מבלים בתל אביב?

יש מקומות שאתן מכירות שניתן לבלות בהןעם תינוקת בת חודשיים בתל אביב הכוונה למקומות כמו דיאדה, משהו יותר דינמי שניתן לעשות עם הקטנה וגם לבלות עם בנות שילדו להכיר בנות שנמצאות בחופשת לידה וכו. תודה

אתי אתי

New member
מ.מ.ש, רמת החייל

טלפון במסר. יש להם משחקיה מקסימה שפעמיים בשבוע פתוחה לאמהות ותינוקות

elky70

New member
פעילות לבני חודשיים

הי לך, בתור היוזמת והמייסדת של עמותת מ.מ.ש. אני יכולה להגיד לך שאין מקומות "דינמיים" כי בגיל הזה אנחנו לא אמורים לעשות דברים מאוד "דינמיים". המקום שלנו הוא נוצר מאהבה והרצון להיות יחד עם עוד אימהות שהן אחרי לידה. אין כמו לשבת עם מספר אימהות ולדבר על כל החוויה. בבוא הזמן - ולפי היכולות המוטוריות של התינוקות, אז אפשר לבלות ב"פעילויות מסוימיות". הדברים המיוחדים לתינוקות הן סדנאות של עיסוי, ובייבי יוגה, וסיחות ומפגשים ייחודיים. זה יש בדיאדה, וכמובן כבר 20 שנה אצלנו ב-מ.מ.ש. ביום ה' יש לנו "אמהות מדברות" בשעה 10:00 שבוע הבא - ובמחיר יחסית סמלי - לכסות הוצאות. יש גם ביום ד' הקרוב סדנא של עיסוי לתינוק. תרצי לבוא - נשמח לקבל אותכם!! כמו כן, אפשר כל יום לקפוץ לאמר לנו שלום ולשבת על כוס קפה - ללא תשלום! תרומה אם תרצי!! בסופו של דבר - גם הפעילויות מביאות אותך לפגש עם עוד אימהות - וזה תמיד כיף במקום לשבת בבית! להתראות אלן

jess123

New member
מקום חם ונחמד זה הרושם שקבלתי

כאשר הייתי במפגש של בנות אחרי לידה בנושא תזונה נכונה בחודש ינואר עם אתי ואורנית ב-מ.מ.ש. בת"א מעוניית לדעת פעילויות לאמהות ותינוקות כולל הרצאות ושעות עבודה של המרכז - חזרתי לעבודה משרה מלאה רוני בת 7 חוד' התרשמתי לטובה מאתי היא כמובן חתיכה
ונתנה לי תקווה מתישהו יחזור למידה ומשקל שהייתי לפני לידה השלישית ג'סי-אמא של רוני

1אורניתה

New member
החלפת כינוי

לא זיהיתי אוך,איזה ילדה מקסימה רוני,מה איתך איך החזרה שלך לגזרה?את עוד בסטודיו c?

jess123

New member
כן מזמן החלפתי את הכינוי ורוני בסדר

גמור גודלת בת 7 חוד' גודלת מהר... חזר לגזרה ומשקל בינתיים לא הצליח אבל יש עדיין תקווה אני עדיין מיניקה וכמו רוב הבנות מרגישה רעב הורדתי הנקה אחת ביום אבל כאשר אנו בבית בערב ושישי שבת היא לא מוכנה לבקבוק אפילו עם חלב שאוב רק ציצי גם בלילה לא יכולה לישון בלי ציצי אני צריכה לעבור איזה ניתוח קטן בחודש הבא כרוך ב-8 עד 10 ימי מנוחה בינתיים מקפידה על אוכל בריא אבל לפעמים בורקס ועוגה פה ושם קורה
רוצה לרדת לאט אבל בטוח גם בעניין סטודיו סי התחלתי ללכת בשבוע אחרון לשיעורים בעיה שלי שבד"כ אני עייפה אחרי יום עבודה וטיפול ב-3 ילדים אבל זה עובר עם הזמן... ג'סי אמא של רוני

למעלה