היכן מוצאים או למי יש תוכנית תואר 2

g i g o

New member
היכן מוצאים או למי יש תוכנית תואר 2

האם מישהו מצא / הוריד את מערכת השעות של תואר שני ויכול לקשרה לכאן ? תודה.

taminoi

New member
מצורפות הדרישות + מערכת השעות

זה כל התארים ביחד - כי כך זה מופיע באתר

g i g o

New member
מישהו יודע להסביר לי משהו ?

פתוחה בפני הדרך למסלול ישיר לתואר שני ללא תיזה בארבע שנים.את התואר השני אני עושה בשנתיים וזה אומר שאני יכול ללמוד גם לתואר שני בשנה הבאה במקביל לסיום התואר הראשון ולהשאיר משהו לשנה שאח"כ. עכשיו - אני לא מבין לכמה שעות אני נדרש כתלמיד המחלקה בראשי, ממה יהיו לי פטורים והקלות וכו'. יש למישהו נסיון ? זה נראה לי עומס רב (כרגע מתוכננים לי יומיים וקצת לימודים להשלמת התואר הראשון) אבל מאידך שווה לבדוק את האפשרות, לא ?

22 שעות

אתה מחוייב ב22 השעות של התואר השני. דבר ראשון אתה צריך להרשם למסלול בוועדה לתואר שני וזאת לאחר שאתה פונה לסנונית שתמליץ עליך (היא צריכה לראות את גיליון הציונים שלך) דבר שני. מסלול ישיר ללא תיזה אומר שאתה עושה בתואר השני 20 שעות במקום ה22. לגבי התואר הראשון- את הראשי אתה חייב להשלים 30 שעות. במישני אתה יכול ללמוד רק 8. קורסים כלליים במקום 4 שעות אתה יכול ללמוד רק 2. את כל הדברים האלה ניתן למצוא באתר הבית של האוניברסיטה בחלק של החדשות בקישור לגבי החזר שכר לסטודנטים בתואר שני. זה אגב לפי המזכירות האקדמאית. הוועדה לתואר שני לא יודעת על קיצוץ השעות וגם לא המחלקה כך שזה דרוש בירור

chayahd99

New member
החזר שכ"ל

אני לא סגורה על מספר השעות שחייבים, אבל אני כן יכולה להגיד לך שבקמפוס מפוזרים מלא מודעות שמציעים החזר שכ"ל (אחוז מסוים מתוכו) עבור מי שירשם למסלול הישיר ויסיים תוך שנתיים. כדאי לך לבדוק את נוסח המודעה המדויקת. אני יודעת שבמחלקה עדיין יש אפשרות להרשם לתואר שני, אז שווה לך לבדוק כבר עכשיו. מצד שני הם נוטים להציע להרשם לקורסים לתואר שני גם אם עדיין לא התקבלת לתואר. זה פחות כדאי, כי החישוב של 200% שכ"ל לתואר שני מתחיל להיספר רק מרגע שהתקבלת, ואם תיקח קורסים לתואר שני כבר עכשיו, אכן תהיה פטור מקורסים מסוימים כשתגיע לתואר השני, אבל עדיין תצטרך לשלם עבורם (כדי להשלים ל - 200%).

havi43

New member
מבוא לניהול נתונים - בוכניק

שאלה דחופה האם מכירה את הקורס מבוא לניהול נתונים של בוכניק , האם יש חובת נוכחות ומה זה בכלל הקורס הזה מה דרגת הקושי והאם יש מבחן ? תודה על התשובה

למעלה