היכן משיגים ויטמין E לבליעה?

היכן משיגים ויטמין E לבליעה?

אני תושבת איזור הצפון, האם מי מכם יודע באילו מקומות באיזור הצפון ניתן לרכוש ויטמיןE של שלוס? באיזור מגורי לא ניתן למצוא ונאמר לי משלוס שיש כרגע מחסור בויטמין זה. אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה שלומית.

פני לשָֹרי מעין גב המטפלת בארומה תראפיה אולי

שווה לשאול אצלה. אני רכשתי ממנה בזמנו כשגרתי בעין גב. שרי עובדת במחסן הבגדים של הקיבוץ ומטפלת בארומה תראפיה עם מוצרי שלוס. בהצלחה, תלמה. השם באנגלית הוא sari ולכן ניקדתי לך

אורזיגל

New member
תלמה, אודה לך אם תתייחסי לשאלות שהעלתי

כתגובה להודעתו של יעקב על המוצר PURE E.

אורזיגל

New member
תוכל לפרט בבקשה על ההבדלים בין מוצר זה לבין

ויטמין E של שלוס? אני מבינה שבכל קפסולה 400 יחב"ל ושיש 100 יח' בקופסה. אנא תקן אותי אם אני טועה. בזמנו היו כאן דיונים לגבי המקור של הויטמין ויעילותו/אי יעילותו אצל אנדים על הספקטרום. אאל"ט נרשם כי ויטמין E ממקור של סויה, עלול ליצור אי שקט אצל מי שנוטל אותו. אשמח אם תתייחס לסוגיה זו.

JacobSk

New member
רוב החברות שעושקות באיצוד

של ויטמין E עושים אותו או מחיטה כמו שלוס או סויה כמו קלייר. אבל אם חברה באמת טובה היא מנקה את הטוקופרולים מחלבון . קלייר כותבת את זה שמוצר נקי מכל סרידי של חלבון סןיה.במיקרה של שלוס אני בכלל לא בטוח באיחות שלהם במיוחד בהשווה לקלייר.וגם לא לשקוח שמקור של שלוס חיטה שזה באצם גלוטן לכן אנ י משתמש גם ל בן שלי וגם ממליצ לאחרים מוצר מאוד איחותי של קלייר.בפחינת מינונים את צודקת זה 100 כמוסות 400 IU כל במוסה

למעלה