היכן משיגים מלטונין נוזלי בארץ? זוכרת שכתבתם על בתי מרקחת שמחזיקים. אשמח לתובנה. דניאלה
O omer המקורית New member 7/8/08 #1 היכן משיגים מלטונין נוזלי בארץ? זוכרת שכתבתם על בתי מרקחת שמחזיקים. אשמח לתובנה. דניאלה
V vered73 New member 7/8/08 #2 דניאלה, למה שלא תערבבי קפסולות? יש לי סוג נהדר נמהל בכל משקה.אפילו השתיה של הערב, ואחר כך מיד לצחצח שיניי םולמיטה. לשמור לך לביקורך הבא?
דניאלה, למה שלא תערבבי קפסולות? יש לי סוג נהדר נמהל בכל משקה.אפילו השתיה של הערב, ואחר כך מיד לצחצח שיניי םולמיטה. לשמור לך לביקורך הבא?
O omer המקורית New member 7/8/08 #3 הי מותק, אני דווקא קופצת במוצ"ש. אם יש לך למכור אני אשמח לקחת. נשיקות, דניאלה. את צריכה GABA?
V vered73 New member 7/8/08 #4 מצטערת. בגלל שאין לי כסף לקנות דבר לצוציק אינני יכולה למכור מה שיש לי. אבל בהחלט אוכל לתת לך כמות נאה להתנסות בה. תתקשרי כשאת בדרך אלי.
מצטערת. בגלל שאין לי כסף לקנות דבר לצוציק אינני יכולה למכור מה שיש לי. אבל בהחלט אוכל לתת לך כמות נאה להתנסות בה. תתקשרי כשאת בדרך אלי.
J JacobSk New member 8/8/08 #5 היי דניאלה,יש לי מלטונין בסוקריותיותר נכון קדורי לאיסה בטעם טוב.אם זה טוב לך עז יש לי כרגע במלאי מלטונין כזה 3מג של קירקמן
היי דניאלה,יש לי מלטונין בסוקריותיותר נכון קדורי לאיסה בטעם טוב.אם זה טוב לך עז יש לי כרגע במלאי מלטונין כזה 3מג של קירקמן