היכן ניתן להגיש תביעה נגד חברת הוט ?

היכן ניתן להגיש תביעה נגד חברת הוט ?

הייתי מנוי שלהם בעבר. שלחתי להם מספר הודעות ניתוק למנוי אך החברה ממשיכה לחייב אותי מזה תקופה ארוכה ומתעלמת מהודעותי.
מאז עברתי דירה לעיר אחרת. האם אני מחוייב לתבוע את הוט בבימ"ש לתביעות קטנות בעיר בה סופק השירות ? או שמפני שמדובר בחברה שנותנת שירות בכל הארץ אוכל להגיש את התביעה בבית המשפט בעיר החדשה ?

אז מפסיקים לשלם הכול

ואז הוט מיתקשרים על החוב ומיתחשבנים איתם
על היתרה
מאוד פשוט העניין

מור893

New member
מספר דברים

בגלל שלהוט יש מספר רב של סניפים את יכול לתבוע אותם באיזור שלך .
יש כל כך הרבה עילות שאתה יכול לתבוע אותם סתם לדוגמה על חיוב של אשראי על חוק חיובי אשראי להלן הציטוט :

(א) בסעיף זה ובסעיף 6 –

(תיקון מס' 3)
תשנ"ח-1998

"שימוש לרעה" – שימוש בכרטיס חיוב בידי מי שאינו זכאי לכך לפי חוזה כרטיס חיוב, בדרך של רכישת נכסים או משיכת כסף, ובכרטיס תשלום – גם טעינתו;
"הודעה" – הודעה של הלקוח למנפיק אחרי שנודע לו על גניבת כרטיס החיוב, על אבדנו או על שימוש לרעה.
(ב) הלקוח לא יהיה אחראי בשום מקרה לשימוש לרעה שנעשה אחרי שנמסרה הודעה.
(ג) הלקוח יהיה אחראי לשימוש לרעה שנעשה לפני שנמסרה הודעה למנפיק, לפי הסכום הנמוך מבין שני אלה:
(תיקון מס' 1)
תשנ"ד-1994

(1) סכום קבוע של 75 שקלים חדשים בתוספת של 30 שקלים חדשים לכל יום מהמועד שבו נודע לו על גניבת כרטיס החיוב, על אבדנו או על השימוש לרעה בו עד מועד מסירת ההודעה; על אף האמור לעיל, אם מסר הלקוח את ההודעה תוך שלושים ימים מיום שנעשה לראשונה שימוש לרעה, לא יהיה אחראי לסכום העולה על 450 שקלים חדשים; יום ההודעה לא ייכלל במנין הימים, אם נמסרה באותו יום שבו נודע ללקוח על האובדן או הגניבה;
(2) סכום העסקאות או הפעולות שבוצעו בפועל.

בנוסף יש את חוק הגנת הצרכן : שקובע שבמידה והעוסק המשיך לחייב אותך הוא מחוייב בפיצוי ללא הוכחת נזק עד 10 אלף שקל .
תוכל למצוא עשרות פסקי דין בנושא כנגד הוט ותוכל לצטט כמה שרק תרצה יש אינסוף מקרים .

למעלה