היכן ניתן להשיג את

ל.יואב

New member
היכן ניתן להשיג את

ה-Lucasfilm surround dvd demo שמעתי אותו בסטריאו סטאר(הם הביאו אותו מהתערוכה בוגאס). פשוט מדהים. יואב

דרור א

New member
בזמנו ראיתי אותו ב EBAY ....

רק המחיר ... (שלא לדבר על הדרך לשלוח אותו לארץ). חפש תחת מילות החיפוש DVD DEMO. היום יש במלאי רק 9 תוצאות תואמות לחיפוש הזה ושום מילה על לוקאס (כנראה בגלל תשלום עבור פירסום המוצרים ב EBAY כיום) . שים לב למחירי חלק מהמוצרים ..מחיר פתיחה, 100 דולר ! שווה גם לשאול את אמיר...אולי הוא עם המקורות והשגעונות שלו, מי יודע.

ל.יואב

New member
דרור ידידי האם זה בטוח

לקנות שם. ממי אני קונה ? מאדם פרטי או חברה? יואב

דרור א

New member
כיצד לקנות בטוח ב EBAY

כלל האצבע שלי בקניות ב EBAY הוא אדם שמכר שם כבר הרבה מוצרים ולא יסכן את שמו הטוב בשביל איזה ישראלי אחד שמעוניין לקנות ממנו משהוא ב 70-100 דולר. לרוב מדובר באנשים פרטיים או בעלי חניות אמיתיות שמצאו מקום נוסף לפרסם את מרכולתם ברשת ואם ברשת אז ב EBAY (למרות שכמו שאמרתי לאחרונה התחילה EBAY לגבות תשלום על המכירה ולכן יתכן ירידה במבחר ובכמות המפרסמים). שם לב שאלה שמפרסמים ומוכרים שם ביצעו עשרות אם לא אלפי מכירות ב EBAY. שווה גם לפנות קודם ההצעה במייל לבעל ההצעה לסגור עניני תשלום ומשלוח, אני תמיד מעדיף משלוח אווירי רגיל על פני משלוח ב MUSTOP לדוגמא גם אם זה קצת יותר יקר, בעיקר בגלל שב MUSTOP ב 100 אחוז תאלץ לשלם על העיסקה מכס ומע"מ בעוד שבמשלוח אווירי רגיל הסיכוי הוא 50/50 . אמצעי התשלום העדיף בעניי הוא PAY PAL למרות שהרישום עבורו לוקח מספר ימים (מקבלים רק עם הפירוט החודשי או באמצעות בדיקת חשבון כרטיס האשראי ברשת, עם החיוב הראשוני של 1 דולר מספר קוד אותו יש להכניס לאישור הרישום הסופי) אחר כך זה חלק כמו קניה בכרטיס אשראי רגיל. לסיכום, א. לבצע קניה/הצעה רק ממוכרים בעלי 100/1000 מכירות. ב. מעקב אחרי חוות דעת החיובית והשלילית של המוכר (אם חשבתם שהישראלים ביקורתיים....) ג. יצירת קשר אישי עם המשתמש באמצעות מייל. ד. סגירת נושא המשלוח ועלותו. ה. שימוש בכרטיס האשראי רק באמצעות צד שלישי כגון PAY PAL או SECUER CLICK למי שמקבל כרטיס אשראי בין לאומי. אין ספק שבמהלך נבון ומושכל אפשר לקבל חווית קניה ב EBAY אמריקה בישראל
. דרור.

ל.יואב

New member
תודה .

באמת מצאתי את הדי וי די שם וכרגע הוא עומד על 50 דולר. ביי יואב

itsiky

New member
אתה יכול לקנות ב 10$ DVD DEMO

ב www.dtsonline.com. הדיסק בפורמט DTS מכיל כמה קטעים מסרטים שונים.

ל.יואב

New member
יש הרבה מהסוג הנ"ל

אבל מה שאני מחפש זה את ה-Lucasfilm surround dvd demo הוא פשוט מדהים באיכותו. בכל אופן תודה יואב

למעלה