היכן ניתן להשיג מצוף שכזה

paluta

New member
היכן ניתן להשיג מצוף שכזה

די הרבה זמן אני מחפש מצוף מסוג זה מישהוא אולי ראה ויודע היכן ניתן להשיג - רצוי באיזור הצפון תודה

helpmeplz

New member
מצוף שמן-רזה..

פשוט שאם המשקולות שאתה שם בו הם לא כמו משקל הנשיאה שלו הוא תמיד ישאר ישר ולא יצוף על הצד... המצוף הזה יותר יקר מרגיל, ועושה אותו דבר בערך..

paluta

New member
אז אתם יודעים היכן ניתן להשיג ???

היתרון של מצוף מסוג זה הוא בעיקר עבור משתמשי הבולונז שכן ניתן לראותו ממרחק והוא די רגיש במשיכה שלו למים כשדג אוכל את הפתיון. בים גלי הוא עולה על המצוף הרגיל ( דמוי אגס) בכך שהוא נישא על פני המיים ולא נוטה לשקוע במיים בזמן הגלים יתרון נוסף הוא שהמצוף עומד תמיד בניצב גם בזרמים היה לי מצוף בודד כזה שאבד לי ולבנות אחד כזה זה די מסובך ולכן אני מחפש לרכוש חדש

rondadon

New member
מממ...ראיתי כאלו אצל אוסמה לא מזמן

אם זיכרוני אינו מטעני..... נראה לי שזה היה משהו כזה....

וואו, גם אני רוצה כזה !!! כנס -

תודה פילוטה על התיאור של המצוף ומעלותיו, באמת אף פעם לא ידעתי מה טיבו ומה עדיף בו על השאר הרגילים. עכשיו אני יודע וגם כן רוצה מצוף שכזה, בתור מבלנז. אני אבדוק בהזדמנות הקרובה ביותר גם אצל עזרא וגם אצל ארמנדו ושאר החנויות היפואיות, אם קיים כזה מצוף אצלהם בסטוק, ואם לא אבקש מארמנדו או מעזרא שיזמין לי. אם יימצא המצוף באחת מחנויות אלה, או שיוזמן, אודיע לך פילוטה.

קל להגיד שיש מלא חנויות -

אבל אם אתה יכול, תן לי בבקשה דוגמא לחנות כזאת... עוד לא יצא לי לברר אגב בחנויות כך שאינני יודע אם המצוף הזה באמת נפוץ בחנויות או שאיננו קיים כלל.

אוהד, האם אמרתי שיש בעיה ?

לא אמרתי שיש כל בעיה במצופים שאנו משתמשים כיום, אבל אם יש משהו יותר טוב, למה לא לבדוק אותו ? אני בעד לנסות דברים חדשים וטובים, ונשמע לי בהחלט מעניין המצוף הזה אם הוא כמו שפילוטה תיאר אותו. נקנה ונראה.

לייזר

New member
פילוטה שלום

מה שלומך אני רואה שאתה מתלהב מהמצוף .אתן לך עצה אולי אתה מכיר כי יש לך הבנתי ידי זהב.יש בקבוקי ייןשבפקק שלהם דומה למצוף ראש עגול וגוף למטה קצת עבודה ואתה מסודר . אם היית מהסביבה הייתי נותן לך. אבל אני מאמין שיש כאלה בחנויות .אני אישית מת על הפקקי שהם שאני עושה אבל תמיד טוב להדוק כל הצעה חדשה שבת שלום

ohad היחיד

New member
מצטרף להצעה

אני גם משתמש במצופים האלו שלייזר לימד אותי לעשות זה יוצא לי לא כל כך טוב אבל בסדר אבל הוא עושה את זה פצצה של מצוף פי 10 טוב על קנוי... אם תרצה לדעת איך עושים תפני או עללי או אל לייזר או אל המאמר שלו ... שבת שלום

paluta

New member
תודה בניתי

בעבר אבל משום מה זה דורש משקולת די כבדה ויש נטייה לאיזור הצר המחובר לרחב להקרע אחרי מספר שימושים בכל מקרה מצאתי פתרון לא פחות טוב למה שאני צריך לחתי מזרק 5 CC ארוך והשתמשתי בן כמצוף יש לכוון את הבוכנה לגובה הרצוי להתאמה גם למשקולת וגם לגובה הציפה מעל פני המיים - עובד מצויין רגיש בהחלט וטס למיים גם כשהדג קטן ותודה על העצה

למעלה