היכן ניתן למצוא את מסלול הטור דה פר

tzuktz

New member
היכן ניתן למצוא את מסלול הטור דה פר

טור דה פראנס בפירוט רב. דהיינו דרך אלו ערים וכבישים במדוייק יעבור הטור השנה? אני מתחיל לתכנן את הטיול D-: ד"א יש מצטרפים? יובל

יש בהחלט וגם מתארגנת קבוצה../images/Emo45.gif

אם אתה רוצה להצטרף, לשמוע פרטים או לשאול שאלות אתה מוזמן ליצור אתי קשר. בכל מקרה, בהצלחה!

לא רק שיש מסלול מדוייקאלא גם

נעשו כבר כתבות של רוכבי עבר על המסלול.אני זוכר רק אחת - של ניל סטפן האוסטרלי.מי שמתכנן נסיעה לטור כדאי לו לקרוא את זה גם.צירפתי קישור

אני מתכוון לפרוט של הערים והכפרים

במדוייק, הטבלה שאנו מכירים עם זמני ההגעה המשוערים, ולא רק נקודת התחלה וסיום. חבר'ה, רחמו על אב לשני ילדים חולים (בשפעת
) ותנו לינק

שני דברים לי אלייך איציק

קודם כל שהילדים יהיו בריאים. אצלי הוא לא חולה וממש מרותק לתוכנית שההורים שלי היו הורגים אותי לו הייתי רואה אבל אצלנו גם היה איש עם רגל מעץ ושם משונה שרק הוא היה יכול לפתוח את הקופסא של הטלוויזיה. ודבר שני - תגיד,שחכת שרק לפני ארבע שנים לא ידעתי איך מדליקים מחשב? עכשיו אתה רוצה ממני את הלינקים למסלולי הטור? ת'יודע מה?!תודה על המחמאה אבל על לא דבר כי גם אני לא מצאתי מפאת חוסר זמן להתעמק בזה. אני מאמין כי חוץ מאתר הטור אלו יהיו ראשונין לפרסם (בלינק המצורף).

אדאג בהקדם לתשובות של יודעי דבר../images/Emo3.gif

ובינתיים, ככל הידוע לי, זהו מסלול הטור הבא עלינו לטובה. ו...שיבוא כבר, מחכים לו בקוצר

shay jim

New member
פרטים

פרטים יתקבלו בשמחה ( כאן או במסרים ) . לגבי מועד היציאה , הסדרי לינה , האם הקבוצה יוצאת עם כוונה לרכב או רק לחזות בהפינג ששמו TOUR DE FRANCE ?? . ובכלל האם הקבוצה " פתוחה " לקבלת מטיילים נוספים ??

חידה

מה הקשר בין הדברים הבאים: 1) טור דה פראנס 2005 2) התמונה כפול 8 3) השיר המצורף: גבעת חלפון אינה עונה ביצוע: הגשש החיוור מילים: אסי דיין לחן: נפתלי אלטר אם חייך שוד ושבר אם פורחים העצבים אז תעלה מיד על ספיישל ותרד למילואים אם הדופק מתפרע והלחץ דם ממריא אז קח מיד חופשת מולדת ותעוף למילואים צה"ל, צה"ל, כבר באים רות סוף, סוף למילואים ואם אלינו מתקשרים מן הבנק או המיסים אז נא למסור בכל תנוחה גבעת חלפון אינה עונה האישה בשש נרדמת בין הקרם והסדינים אז תן חיבוק פרידה לרולים ותרד למילואים וחוץ מזה אם לא נשברת ואתה עוד מאמין שהתקווה לא רק שיר אז רד מיד למילואים צה"ל, צה"ל...

וואלה בועז...בדיוק היום חשבתי על זה

הרי ביולי 2005 לא יהיה לאף אחד בארץ זבת ראש לטור אפילו אם ארמסטרונג ינצח בשביעית. בדיוק שחיסלתי את שארית הפסטה מארוחת השבת שאחותי הכינה ועברתי על המרשרש שבעלה מביא הביתה כל יום הבנתי (שוב ) כיי ביולי 2005 אולי בכלל נהיה במצב שהטור יעניין אותנו כמצב הצב במדבריות סהרה (יש שם צבים?). מצד שני אני תמיד נזכר בסיפור של נח קליגר על איך שהוא ירד מאוניה, כניצול שואה, והדבר הראשון שהוא וחבריו שאלו היה "מי ניצח בטור?". אנני מקווה שאני לא חוטא לסיפורו של קליגר אבל כך אני זוכר אותו. אז אולי ביולי 2005 נרשום טור שנזכור בעיקר בזכות מה שקרה ממש מעבר לדלת ביתנו.

למעלה