בלתי אפשרי לפי חוקי הפיזקה/כימיה
גנרטור בד"כ פועל על שריפה של חומרים לחומרים יש אנרגיה כימית מוגבלת וקבועה אתה לא יכול להפיק יותר ממנה אלא להשתמש ביותר אחוזים ממנה דוגמא:עם תחנות הכוח היו מבודדות יותר טוב את החום יותר אנרגיה היתה מושקעת בחימום המים והיה יותר קיטור ואז היה יותר כוח מניע לטורבינות אתה מדבר על שימוש במגנטים כדי ליצור כוח קבוע שלא נגמר? לדעתי לא אפשרי כי המגנטים יאבדו קוטביות(או משהו בסיגנון) בקיצור אתה רוצה פתרון קסם לבעיית האנרגיה בעולם ואתה מתעלם מחוקי הפיזיקה(או שאולי את לא מכיר אותם?) דווקא נכנסת לתחום שאני לא ממש מכיר יחסית(מגנטים) לפי וויקי:# חימום - חימום המגנט עד להגעתו לצבע אדום יבטל את המאפיינים המגנטיים שלו. # מגע - הטלה של מגנט אחד כנגד אחר באופן אקראי תבטל את המגנטיות במגנט שאליו מופנות ההטלות. # קירוב והרחקת המגנט ממגנט בעל עוצמה גבוהה יותר - החלשת שדה מגנטי חיצוני חזק שמשפיע על המגנט שברצוננו להוציא ממגנוט # הלמות פטיש ו/או הרעדה - פעולות כאלו יחלישו את כוחם המגנטי של אטומי המגנט. סביר להניח שהתעסקות עם חשמל תגרום לאחת מאלו הכי סביר זה להתחממות(נראה לי שזה תחום בחשמל שנקרא נגד) קראת במקרה את ג'ים ונהג הקטר שהיית ילד?
אולי תעבור לפ' מדעים פופלריים? יש שם אנשים שמבינים יותר ואני בכלל לא מבין מספיק בזה