היכן ניתן לקנות בד גזה

me31

New member
היכן ניתן לקנות בד גזה

אני מחפשת יריעות די גדולות, כאלו שניתן להכין מהן צעיפים האם משהיא תוכל לעזור תודה:)

me31

New member
זהו בד דקיק

וכשמלבדים הסיבים מסתובבים אחד בשני ואז זה יוצר ליבוד משני הצדדים בבד דקיקי הסיבים עוברים מצד אחד לשני לכן אני מחפשת בד גזה זה דומה לגזות של חבישה אך ביריעות הרבה הרבה יותר גדולות אשמח להעביר לכן הדרכה בעשיית צעיפים רק צריך למצוא את הבד

אנסה לברר אצל חברה שלי.שהיה לה בד

בד גזה רחב בדרך כלל .יכול להגיע עד 150 ס"מ רוחב וגם יותר. אברר גם בחנות שהציעה לי את הבד לפני כמה חודשים.אם יש לו עוד.

me31

New member
אמממ דה דה!!!

אני גם ממרכז הארץ או בלגיה כך שזו קצת בעיה אולי אבל אסע גם אסע ואחר כך הדרכה גדולה

ליד בית מרכזים בתל אביב

רק שאיני יודעת בדיוק מתי מתקים.היה בימי חמישי. אולי תוכלי להשיג במה שנקרא "שוק רמלה" יש בבאר שבע ליד שוק הבדואים ,יש ברמלה בימי שלישי -אני חושבת . זה שוק נודד .איפוא את גרה ?

האם נסית בשוק הכרמל?

מגבעתיים לא רחוק להגיע לבית מרכזים.רק כדאי שתבררי אם לא השתנה היום. את יכולה לברר במשרד של בית מרכזים.- אולי.היה לי מפעל בזמנו בבית מרכזים ובמשרד אפשר היה לקבל מידע על מה שנעשה בסביבת המרכז. מחר אצלצל לחנות בחיפה .הוא שולח בדואר.

me31

New member
המון המון תודה :)

היכן מוצאים עוד אנשים כמוך? ניסיתי בנחלת בנימין (זו הכוונה לשוק הכרמל נכון?) ולא מצאתי שם אנסה מחר בדרך יפו אם את שואלת שם אני מחפשת צבעוני או שחור ושוב המון המון תודה

תעשי סבוב בחנויות ברחובות --

רענן , כפר גלעדי , הקישון . יש חנויות של סיטונאים .וכולם מתחברים לרח יפו . אני בספק אם תמצאי בד צבוע.אם לא תמצאיי צבוע ,אני יכולה להדירך אותך.בצביעת הבד. שימי לב לקנות גזה מכותנה ולא משהוא סינטטי.כי גזה אמיתית - תמיד מכותנה.וסינטטית תיצר חשמל סטטי בזמן הלבוד.

כתובת של חנות בדים

בקר טוב עדיין בענין הגזה. בחנות --- מקסים (טכסטיל )בע"מ חיפה -רח הרצל 43 .דברי עם אלי. מסתבר שאין לי את הטלפון .מצטערת. יום טוב

rachel1234

New member
פשוט עשיתי חיפוש בגוגל.ציוד רפואי.

http://www.y-y.co.il/default.asp?catid={658EB405-0C2C-4D26-ABF7-3A6DC8CCDAA3}

rachel1234

New member
את יכולה גם לשאול בפורומים של

מתכונים. הן מכינות עם זה גבינות וכו..

למעלה