בכל חנות מתמחות לאפייה . יש רשת חנויות שנקראת קוק סטור. אני לא יודעת מאיזה אזור את. החנויות המתמחות מוכרות מבער לשימושים ביתיים לא גדולים מידי במחירים סבירים. המבער מגיע ללא מילוי הגז ואתהגז את קונה בתרסיס וממלאת אותו בהתאם לצורך.
כמו 4שף, סושף, לגעת באוכל, גרובשטיין ודומיהם. נאמר לי, שלהכנת קרם ברולה אפשר להפעיל תנור על גריל ולשים את הקרם כמה שיותר גבוה, כך שהסוכר ייצרב. נראה לי שזה חוסך קצת כסף
וקניתי כמובן גם גז שנמכר בנפרד. השימוש פשוט מאוד, וזה גם לא כל כך יקר. לא ממליצה לשרוף קרם ברולה תחת גריל בתנור, מאחר וזה לא יוצא מוצלח כמו בברנר. שיהיה יום נפלא וסוף שבוע נעים! נטלי