היכן ניתן לרכוש ספוג אואזיס? אני מחפשת ספוג בצורת כדור. איזה עוד צורות יש לספוגים אלה?
ע עראציל New member 28/2/08 #1 היכן ניתן לרכוש ספוג אואזיס? אני מחפשת ספוג בצורת כדור. איזה עוד צורות יש לספוגים אלה?
בועז בר New member 28/2/08 #2 חוץ מכדור? יש טבעות, אותיות, שפנים..... תציצי באתר שלהם. בארץ את יכולה להשיג כדורי ספוג אצל רזין במושב משמר השבעה ליד בית דגן.
חוץ מכדור? יש טבעות, אותיות, שפנים..... תציצי באתר שלהם. בארץ את יכולה להשיג כדורי ספוג אצל רזין במושב משמר השבעה ליד בית דגן.
בועז בר New member 28/2/08 #5 רמי לוי עדיין בכפר אזר, אבל בפעם האחרונה שהייתי צריך כדורים לא היה לו. שווה להתקשר קודם: 03-7369005.
A ayalaweiss New member 29/2/08 #6 רמי לוי לא בכפר אזר הוא עבר לפני שנה בערך נמצא כעת ליד בר אילן בכביש גישה לבקו"ם אחרי משתלת אילן... אני לא סגורה על מגוון הצורות שיש לו, אבל כדורים סביר להניח שיש.
רמי לוי לא בכפר אזר הוא עבר לפני שנה בערך נמצא כעת ליד בר אילן בכביש גישה לבקו"ם אחרי משתלת אילן... אני לא סגורה על מגוון הצורות שיש לו, אבל כדורים סביר להניח שיש.
פ פרח72 New member 1/3/08 #8 כדורי ספוג אצל פרחי בוקי בכפר אז'ר אפשר למצוא גם את גל הגדלים של כדורי ספוג