היכן נמצאת היחידה ללימודי חוץ ? באיזה בניין? והיכן כדאי להחנות את הרכב ?
נ נ מחיפה New member 12/12/07 #1 היכן נמצאת היחידה ללימודי חוץ ? באיזה בניין? והיכן כדאי להחנות את הרכב ?
S stkachov New member 12/12/07 #2 אם אני לא טועה - בבניין הרב תכליתי אם אתה מגיע השבוע כשיש שביתה אז לחנות בחניית המעונות, הסמוכה לבניין הרב תכליתי.
אם אני לא טועה - בבניין הרב תכליתי אם אתה מגיע השבוע כשיש שביתה אז לחנות בחניית המעונות, הסמוכה לבניין הרב תכליתי.
B berta84 New member 12/12/07 #6 מרכז סאלא זה המזנון? אם כן אז כן, היחידה ללימודי חוץ נמצאת בקומת כניסה של הבניין הרב התכליתי מהמזנון עולים למעלה קומה אחת ופונים שמאלה, תסתכל על הדלתות ולוחות המודעות וכבר תמצא...
מרכז סאלא זה המזנון? אם כן אז כן, היחידה ללימודי חוץ נמצאת בקומת כניסה של הבניין הרב התכליתי מהמזנון עולים למעלה קומה אחת ופונים שמאלה, תסתכל על הדלתות ולוחות המודעות וכבר תמצא...
נ נ מחיפה New member 12/12/07 #7 אני לא מכירה את המזנון, אך נראה לי שאנחנו מדברות על אותו דבר. האם הכניסה הצדדית לבניין דרך החניון הגדול שבסוף, מובילה אותי ישר לבניין הרב תכליתי?
אני לא מכירה את המזנון, אך נראה לי שאנחנו מדברות על אותו דבר. האם הכניסה הצדדית לבניין דרך החניון הגדול שבסוף, מובילה אותי ישר לבניין הרב תכליתי?