היכן קונים אייפון עם אחריות בארץ?

Aharon1980

New member
היכן קונים אייפון עם אחריות בארץ?

אני מעוניין לשדרג לאייפון, מכיוון שאני מדבר מעט (כ 100~150 דקות בחודש) לא הציעו לי חבילות עם החזר כלשהו על המכשיר. היכן ניתן לקנות אייפון חדש עם אחריות בארץ? בחנויות IDIGITAL ? יש אפשרויות אחרות? כמה אמור לעלות אייפון GS3 חדש? וכמה 4 ? תודה

ran dormat

New member
תשובות

יש כמה אפשרויות ב IDigital בסביבות 4 אלף מכשיר תמורת מני מזומני אצל הספקים השונים אתה יכול לעשות עסקה שכוללת חבילת גלישה ללא הגבלה ועוד איזה 400 דקות ואז יש זיכוי על המכשיר בסלקום או 1000 דקות + 5G גלישה באורנג כולל מכשיר בסביבות ה 200 לחודש וכמובן במסר ומתן עיקש אפשרות נוספת היא חנויות פרטיות שיש כאלו מלא באלנבי - אחריות בספק 3GS אפשר לקנות ביד 2 שים לב שאתה קונה ישראלי פתוח לסים שלך ולא איזה AT&T שיחסם לך כל פעם שתעדכן גרסה - כמובן שאחריות אין אבל מחיר טוב כן בין 1000 ל 2000 (אני לא הייתי משלם יותר מ1200) 3G אל תיגע

Aharon1980

New member
תודה, ואם בלי אחריות מתקלקל, מה אפשר לעשות?

שמעתי שהאייפון מאד קשה לתיקון ואפילו באיידיגיטל רק מחליפים בחדש. אם אני קונה ביד 2 אייפון 3GS והוא מתקלקל, מה האפשרויות לתקנו?

AYELET1

New member
יש מעבדות שמתקנות (ברור שתלוי מה הבעיה)

אם אתה קונה בחנות חייבים לתת לך שנה אחריות עפ"י חוק למיטב ידיעתי. שים לב שאם אתה קונה יד ראשונה עם אחריות, אתה משלם בד"כ הרבה לאחריות והיא תופסת בדיוק לשנה אחת. אחרי כן תגיע למעבדה כמו כל אחד אחר...

Bootrom Bob

New member
הוא בכלל לא קשה לתיקון...

פשוט, אפל אישרה לחברות הסלולריות וליבואן לבצע רק תיקונים בסיסיים (החלפת זכוכית) ודורשת ששאר התיקונים יישלחו לחו"ל. עניין של מדיניות,לא של טכנולוגיה (ייתכן שהם לא רוצים שרכיבי אייפון יסתובבו חופשי).

Bootrom Bob

New member
גם אם אתה מדבר מעט, אולי כדאי לך לבדוק בחברות

בדוק שלוש אפשרויות: - כמה תעלה לך העיסקה כולה אם תתחייב ליותר זמן אוויר מאשר אתה מדבר כרגע אבל תקבל את המכשיר בחינם - כמה יעלה לך המכשיר במחיר מלא בקנייה מחוץ לחברות הסלולריות + השיחות שאתה מנהל כרגע - כמה יעלה לך המכשיר במחיר מלא בקנייה בחברות הסלולריות (בלי החזר) + השיחות שאתה מנהל כרגע בחר באפשרות הזולה ביותר.

למעלה