היכן רוכשים פאה?

regiment

New member
היכן רוכשים פאה?

אני מודה מראש לכל מי שיוכל להמליץ לי היכן לרכוש את הפאה? האם לחכות?מה המחירים הסבירים?האם הקופה מממנת (אני בכללית).... מודה על כל תגובה.

24 ברבלה

New member
שלום לך

אני לא מאמינה שזה קרה אבל כתבתי לך הודעה מאוד ארוכה והכול נמחק! איזה דיכאון בכול אופן המסר שלי אליך שלדעתי האישית והמנוסה רכישת הפאה הייתה טעות מאוד גדולה מכמה סיבות 1. זה היה מאוד לא נוח 2. הרגשתי הכי מזוייפת בעולם 3. מחיר מטורף שלא מצדיק את מצבנו החסר ברירה 4. כול מי שאני מכירה בסיטואציה ואיתו דיברתי שנא את התחושה הרגשית והפיזית של הדבר הזה אני עשיתי טעות ורכשתי אותה לפני נשירת השיער, המלצתי החמה חכי שהשיער ינשור וכשתעשי את הגלח תבדקי אם את ממש שונאת את המראה, רק אז תעשי את הצעד הזה, מדובר על פעם אחת לצאת מהבית עם כובע... לגבי שאלתך על הקופה, הם מחזירים סכום נכבד (במקרה שלי הפיאה עלתה 4000 ש"ח והם החזירו 1500) היום הפיאה זרוקה בבית, לבשתי אותה פעם אחת (והרגשתי איום) באותו היום שרכשתי אותה הלכתי עם אחותי וקניתי צעיפים, שיחקנו עם זה קצת והתוצאה הייתה מדליקה, אף אחד לא חשב שאני חולה, קיבלתי הרבה מחמאות על "השיק החדש" והרגשתי הרבה יותר בנוח.. אני מתנצלת עם דבריי נשמעים חסרי רגישות, אני פשוט יודעת שאני לא קיבלתי מסר כזה חדש, שיכלתי למנוע את הרכישה המיותרת הזאת.. אם את עדיין רוצה, אשמח לתת לך את פרטי החנות שבה רכשתי, היחס היה הוגן ומתחשב, המחיר ממש לא.. ואגב.. אני מנסה למכור אותה עכשיו בחצי מחיר (מקווה שזה לא ייתפרש פה בצורה השלילית) אם את מעוניינת... אשמח לענות לך על כול דבר (גם לי היה נון הודגקין) ואני מאחלת לך המון הצלחה וכמובן בריאות מלאה בסוף התהליך שלך ברבלה נ.ב את יכולה גם לכתוב לי במסרים אישיים, אני לרשותך

regiment

New member
ברבלה

שמחתי לקרוא את הודעתך , עזרת לי להגיע להחלטה לחכות עם הקנייה... היום סיפרתי לאמא שלי שהייתי בחנות םאות בבית החולים ולא יכולתי לגעת בה, זה נראה לי כמו חיה מתה....(מקווה שאני לא מעליבה אף אחד)זה אכן הוצאה לא קטנה ויש מספיק הוצאות...וגם לי זה נראה מגרד וכלל לא נעים. אקבל את המלצתך, אחכה לנשירה ואז אחליט...חוף מזה קרחת זה רק חיסכון, פחות שמפו ומרכך שאני מחסלת בשבוע אחד לבדי . תודה.

מיליתו

New member
../images/Emo45.gif

אכן ברבלה צודקת. הקטע עם הפאה קורה כמעט לכולנו. בהתחלה לא רוצים מבטי רחמים ושאלות מיותרות של השכנים. אבל בדרך כלל בסוף ממילא כולם יודעים... הפאה לא מאוד נוחה, ומי שמכיר אותך טוב ישר ידע שמשהו שונה. אני הייתי הולכת איתה רק למקומות מאוד ספציפים כמו סבא וסבתא שלי (שידעו על המחלה, אבל היה להם מאוד קשה לראות סממן חיצוני כמו קרחת), או לכמה פגישות באוניברסיטה כשלא רציתי לעורר יותר מדי שאלות מצד אנשים לא ממש קרובים... מעבר לזה הייתי רוב הזמן עם
.

הכובעים של הדתיות , אחלה לעניין

כיום נשים דתיות הולכות עם כובעים רכים שסוגרים על השיער לחלוטין בעקבות האיסור על הפיאות , אז יש כובעים יפים מאד אני קניתי כובע כזה מטריקו נעים ורך ,רוב הכימו הייתי איתו שיצאתי מבית הוספתי כובע קסקט מצמר יפה ואופנתי,היה מראה יפה מאד . הפאה שקניתי שמתי 3 פעמים בלבד במשך שנה והסתפרתי קצר עוד לפני שההתחילו הנשירות , לפני שהתחלתי את הכימו היתה לי צמה עבה עד המותן , התרגלו שאני עם שיער קצר , אז השינוי עבור הסביבה היה קטן מאד האמת היתה שזו היתה פעם ראשונה בחיי שיער ארוך ,רוב חיי הייתי עם קצוץ . אחרי הכימו גדל שיער דק יותר ומתולתל, שוב ספרתי אותו לפני ההקרנות . (היה לי פסק זמן של חצי שנה בין הכימו להקרנות )

לנצל את החורף

גם ככה קר וכובע לא ייראה מוזר עכשיו לאף אחד. אני התחלתי את הטיפולים עם מטפחות צבעוניות ועברתי לכובעי צמר. ולמרות שהטיפולים נגמרו כבר מזמן, עדיין לא נגמלתי מהם וכל שנה אני מגלה כמה חדשים ויפים יש. (צבעוניים עם פונפונים עושים לי את זה..) :)

רכישת פאה

גם אחותי רכשה פאה יקרה מאוד ויפה מאוד ולא השתמש מלבד בברית מילה של הנכד שלה. היא הלכה בבית עם בנדנה וכשהייתה יוצאת היא קנתה לה מטפחות מיוחדות מאוד גדולות כאלה והכניסה אותן לאופנה. מי שלא ידע שהיא חולה החמיא לה מאוד על המראה החדש. אני מאחלת לך שתעברי את הטיפולים כמה שיותר קל והעיקר התוצאה הסופית רפואה שלמה.

למעלה