שלום לך
אני לא מאמינה שזה קרה אבל כתבתי לך הודעה מאוד ארוכה והכול נמחק! איזה דיכאון בכול אופן המסר שלי אליך שלדעתי האישית והמנוסה רכישת הפאה הייתה טעות מאוד גדולה מכמה סיבות 1. זה היה מאוד לא נוח 2. הרגשתי הכי מזוייפת בעולם 3. מחיר מטורף שלא מצדיק את מצבנו החסר ברירה 4. כול מי שאני מכירה בסיטואציה ואיתו דיברתי שנא את התחושה הרגשית והפיזית של הדבר הזה אני עשיתי טעות ורכשתי אותה לפני נשירת השיער, המלצתי החמה חכי שהשיער ינשור וכשתעשי את הגלח תבדקי אם את ממש שונאת את המראה, רק אז תעשי את הצעד הזה, מדובר על פעם אחת לצאת מהבית עם כובע... לגבי שאלתך על הקופה, הם מחזירים סכום נכבד (במקרה שלי הפיאה עלתה 4000 ש"ח והם החזירו 1500) היום הפיאה זרוקה בבית, לבשתי אותה פעם אחת (והרגשתי איום) באותו היום שרכשתי אותה הלכתי עם אחותי וקניתי צעיפים, שיחקנו עם זה קצת והתוצאה הייתה מדליקה, אף אחד לא חשב שאני חולה, קיבלתי הרבה מחמאות על "השיק החדש" והרגשתי הרבה יותר בנוח.. אני מתנצלת עם דבריי נשמעים חסרי רגישות, אני פשוט יודעת שאני לא קיבלתי מסר כזה חדש, שיכלתי למנוע את הרכישה המיותרת הזאת.. אם את עדיין רוצה, אשמח לתת לך את פרטי החנות שבה רכשתי, היחס היה הוגן ומתחשב, המחיר ממש לא.. ואגב.. אני מנסה למכור אותה עכשיו בחצי מחיר (מקווה שזה לא ייתפרש פה בצורה השלילית) אם את מעוניינת... אשמח לענות לך על כול דבר (גם לי היה נון הודגקין) ואני מאחלת לך המון הצלחה וכמובן בריאות מלאה בסוף התהליך שלך ברבלה נ.ב את יכולה גם לכתוב לי במסרים אישיים, אני לרשותך