היכן תופיע ההודעה? ניסיון

ניר ש2

New member
היכן תופיע ההודעה? ניסיון

אני מקווה למצוא אותך בעמוד הראשי, כמו שאר ההודעות, שלא תרגישי מקופחת ושלא יפגע חופש הביטוי שלך, הרי את חלק מפורום במדינה דמוקרטית , פורום ששייך ליישוב לפיד והרי את אוהבת להיראות ליד אותן הודעות אחרות חברות שלך, אז אני ממש מקווה שתזכי למקום הראוי לך. בהצלחה הודעה שלי

ronpel

New member
פיצול אישיות?

איך אפשר לכתוב על חופש ביטוי ודמוקרטיה ובאותה הזדמנות לשווק תנועה חרדית כמו ערכים? זה הפכים מוחלטים. (גם אם תענה בתשובה של 3 עמודים זה לא ישנה עובדה פשוטה זו) רונן

אירילה

New member
כפי שהודעתי - נושאים הקשורים לדת ישורשו

לנושאים הקשורים בדת נועד פורום דת של תפוז , הינכם מוזמנים להעלות שם את כל אשר על ליבכם. בעמוד 2 של הפורום ישנו שרשור ארוך בן 50 הודעות אשר גלש לנושאי דת , אי לכך ישורשו כל ההודעות הקשורים לדת לשרשור זה.לצערי שרשור זה מוצה בסה"כ ע"י 3 גולשים ,איל לי כל כוונה להפוך פורום זה לפורום דת ,לשם כך כאמור יש את פורום דתים בתפוז ואת פורום חוזרים בתשובה-תמיכה וכן פורום חרדים ,מצ"ב הקישורים לפורומים . לצערי להט התגובות עבר גבול וההתבטאויות שעלו כאן מצאו עצמם נמחקות מעל גבי הפורום. אבקש להישמע לכללי הפורום , הודעות לא ראויות תמחקנה מיידית. תודה על תשומת הלב.

sharon669

New member
אולי ההודעה בפורום "בני ברק"

חחחחח

baraka5

New member
הגעתי למסקנה שישנו טרול חרד בקירבנו

ועקב כתיבתו הכל כך משקפת את המטרה שלו , ברצוני לציין שיש סיבה פשוט להתעלם ממנו ולא לתת מקום או התייחסות לנושאי ההדחה לתשובה ותנועת ערכים , אותם הוא מנסה להוביל כאן בפורום ובדרכים אחרות כאן ביישוב . הבחור מנסה להשחיל כאן את המידע ששופכים למוחו יומם וליל ( ולראיה אחת לפחות אפשר לראות את כמות התגובות שלו , ומס' המילים הגדול בו הוא משתמש על מנת לנסות לקדם עניניו ולשכנע בצדקתו ) בקיצור הרוב כאן הבין במה מדובר ויפעל בהתאם . תודה לכולם . ניר - וותר על תגובתיך כי אני פשוט החלטתי כבר להתעלם ממך .

למעלה