היכן תקנו את ה החדש האם יש לכם חנות קבועה? האם תזמינו באינטרנט? או סתם בחנות הראשונה שתעברו לידה?
G glitter8 New member 5/6/11 #1 היכן תקנו את ה../images/Emo220.gif החדש../images/Emo35.gif האם יש לכם חנות קבועה? האם תזמינו באינטרנט? או סתם בחנות הראשונה שתעברו לידה?
היכן תקנו את ה../images/Emo220.gif החדש../images/Emo35.gif האם יש לכם חנות קבועה? האם תזמינו באינטרנט? או סתם בחנות הראשונה שתעברו לידה?
S SHANILIROY New member 5/6/11 #2 את העותק הראשון אני אמורה לקבל בדואר ,כי תמכתי בפרוייקט ..בד"כ אני קונה עוד אחד ,כנראה בחנות הקרובה ביותר אין לי חנות קבועה
את העותק הראשון אני אמורה לקבל בדואר ,כי תמכתי בפרוייקט ..בד"כ אני קונה עוד אחד ,כנראה בחנות הקרובה ביותר אין לי חנות קבועה
K keren arbel New member 6/6/11 #5 אין לי חנות קבועה... האמת שפעם הייתי קונה את כל הדיסקים בחנות "צליל", שהייתה במרחק 5 דקות הליכה מהבית שלי. אבל לצערי היא נסגרה... אז איפה שאהיה ואראה את הדיסק-כמובן שאקנה.
אין לי חנות קבועה... האמת שפעם הייתי קונה את כל הדיסקים בחנות "צליל", שהייתה במרחק 5 דקות הליכה מהבית שלי. אבל לצערי היא נסגרה... אז איפה שאהיה ואראה את הדיסק-כמובן שאקנה.
U urielson New member 12/6/11 #9 כתומך בפרויקט אני אמור לקבל את הדיסק הביתה, גם לינק או קישור בעברית למקום שם ניתן יהיה להוריד את השירים. ולכן לפחות בנתיים אמתין בסבלנות ולא ארוץ לרכוש את הדיסק אוריאל
כתומך בפרויקט אני אמור לקבל את הדיסק הביתה, גם לינק או קישור בעברית למקום שם ניתן יהיה להוריד את השירים. ולכן לפחות בנתיים אמתין בסבלנות ולא ארוץ לרכוש את הדיסק אוריאל