היכנסו לאתר www.mcleods.tipo.co.il
S sundanse New member 20/12/04 #2 לא נעים לי אבל - אל תכנסו... הייתי מאוד שמחה לפרגן לקולגות, אבל יש לי רושם שיש שם הרבה ספויילרים וזה פשוט לא לעניין...
לא נעים לי אבל - אל תכנסו... הייתי מאוד שמחה לפרגן לקולגות, אבל יש לי רושם שיש שם הרבה ספויילרים וזה פשוט לא לעניין...
N Nira22 New member 20/12/04 #4 נכנסתי לאתר ו... 3. האתר בכלל לא משהו, רק הציפיה שהאתר יעלה (אחרי כמה דק') הורידה את החשק 2. עזבי שיש שם ספויילרים חלקם כלל לא נכונים... 1. לדעתי אין על הפורום שלנו (אני לא מתחנפת או משהו זה פשוט נכון )
נכנסתי לאתר ו... 3. האתר בכלל לא משהו, רק הציפיה שהאתר יעלה (אחרי כמה דק') הורידה את החשק 2. עזבי שיש שם ספויילרים חלקם כלל לא נכונים... 1. לדעתי אין על הפורום שלנו (אני לא מתחנפת או משהו זה פשוט נכון )
נ נועה167 New member 21/12/04 #5 אמממ נכון שזה אחלה פורום והכל אבל זה לא אתר.. יש שם מן הסתם תמונות ומידע ככה שזה לא אותו דבר.
N Nira22 New member 21/12/04 #6 ה"אתר" שלהם זה פורום, לכאורה זה נראה כמו אתר אבל איך שנכנסים כתוב (למטה יותר) "ברוכים הבאים לפורום......." *הייתי צריכה לרשום פורום...
ה"אתר" שלהם זה פורום, לכאורה זה נראה כמו אתר אבל איך שנכנסים כתוב (למטה יותר) "ברוכים הבאים לפורום......." *הייתי צריכה לרשום פורום...
S sibonishani New member 21/12/04 #8 אבל למה לכתוב עם שגיאות כתיב?../images/Emo35.gif למען האמת זה נראה כאילו שיעמם למעריצות של קטנטנות אז הן החליטו לפתוח אתר חדש.
אבל למה לכתוב עם שגיאות כתיב?../images/Emo35.gif למען האמת זה נראה כאילו שיעמם למעריצות של קטנטנות אז הן החליטו לפתוח אתר חדש.