היכרויות בפאבים

DoubleInfinity

New member
היכרויות בפאבים

אז אני כבר חצי שנה רווקה, אחרי שנתיים של זוגיות - דווקא נחמד לי כרגע אין תלונות ?? אבל נתקלתי בסוגיה בעייתית.... התחלתי לצאת עם חברות שלי קצת יותר, לפאבים לדאנס ברים וכאלה - כיף לי ואני לא אשקר אני גם נהנית מהצומי של בחורים ונחמד לי שהדבר הראשון שאני אומרת זה לא ׳יש לי חבר׳ אבל יש לי בעיה.... אני מתגעגעת ללהרגיש בטוחה. מה זה אומר ? שמעבר ללתת את המספר טלפון שלי או את הפייסבוק ולפטפט קצת, אני לא מרגישה שאני יכולה לסמוך על הבנאדם מספיק כדי להיפגש או לצאת לדייטים וכאלה. אני לא מרגישה שזה חכם לצאת עם אדם רנדומלי שפגשתי בסתם מקום ואני לא יודעת עליו כלום. אני אפילו מפחדת לעשות את זה. ככה יוצא שאני פוסלת הרבה בחורים על שטויות. וזה חבל (אולי?) אני גם לא כזה בלחץ להכנס לקשר כרגע - אני די בטוחה שארצה את זה בעתיד .... זה סתם משהו שאני מתעסקת בו לאחרונה- חברות שלי מסוגלות להיפגש עם מישהו סתם כך ואני לא.... מפחדת שזה יתקע אותי. מה דעתכם על היכרויות מסוג כזה? שאין שום רקע על הבנאדם שאתם פוגשים..

FineSilverMan

New member
המממ...

בזמנו הכרתי בחורה.
זה היה דרך אתר "מקושרים".
יצרתי קבוצה של "האוניברסיטה העברית"...
מפה לשם, נפגשנו.
לפני שנפגשנו היא יצאה עם בחור שצעיר ממנה בכמה שנים... שבערך עשור לפני היא היתה המדריכה שלו בצופים...
לאחר הבילוי בפאב, הם הגיעו לדירה שלו ולאחר שיחה על הספה, הוא פשוט תפס את הראש שלה והוריד את הראש לכיוון איזור חלציו...
היא נבהלה מהאקט וברחה.

אחוז די גדול של מקרי האונס זה במצב של היכרות -- בן משפחה, חבר, קולגה, בוס... מיעוט זה "זר רנדומלי". רוב האנשים לא יתקפו...

כמובן לא צריך להיות שאננים...
כאשר מכירים בפאב, יש לדבר כמה דקות. לראות מי עומד מולך... אם השיחה זורמת, אפשר לתת את מספר הטלפון.

היו פעמים שנפגשתי עם בחורות לאחר כמה דקות של שיחה...
בגדול, עדיף לבדוק יותר לעומק לפני שמשקיעים זמן ואנרגיות...

DoubleInfinity

New member
בתור אחת שעברה חוויות לא נעימות

אני מרגישה שלהכנס לרכב לדוגמא עם אדם שאני לא מכירה, או לצאת איתו ולהיות איתו לבד - כשאין לי שום רקע עליו חוץ מהמקום בילוי שלו, אני מרגישה שזה קצת פזיז ולא זהיר...

FineSilverMan

New member
זכותך...

Better be safe than sorry.

אחד הכללים לאונליין דייטינג זה להגיע ולחזור בעצמך בדייטים הראשונים.

אבל לא פעם אספתי את הבחורה כאשר היה ברשותי האופנוע... היו כאלו שלא הסכימו לעלות עליו, אבל לרוב מי שעלתה עליו, נהנתה.

sweetdreams

New member
העניין הוא כזה..

אם זה רק הפחד שמרתיע אותך, אז יש מספר אמצעי בטיחות שאפשר לקחת, כמו שאחרים גם אמרו לך.
אבל לי זה נראה שאת גם ככה לא כזה בעניין של להמשיך לדבר ולהפגש עם אותם בחורים. פשוט כי אם כן, אז נראה לי שההודעה שלך היתה נכתבת קצת אחרת...
ואם אין לך עניין לדבר איתם (שזה בסדר), אז הדיון האם להפגש או לא להפגש, פזיז או לא פזיז, די מאבד את התוקף שלו.

יכול להיות שאני סתם קוראת את ההודעה שלך לא נכון, ואם באמת עניין הבטיחות הוא העיקר אז אני אחזיר לאחרים את הכבוד להמשיך להתדיין איתך בנושא.
אבל ככה זה נראה לי לפחות..

DoubleInfinity

New member
אני מניחה שאף אחד לא מצא חן בעיני מספיק כדי להתאמץ

אבל אני מדמיינת סיטואציה שבה כן אאלץ להתמודד עם זה, ואני עדיין מחפשת אפשרויות להתמודד עם זה ... אבל אולי אני מקדימה דברים שטרם קרו וסתם מפתחת על זה דיון :-D

Berethor

New member
חלק מחוכמת החיים היא

להעריך נכון במי אפשר לבטוח ובמי לא. כמו גם לקחת סיכונים רק שהם שווים את זה.

Berethor

New member
זה אכן מסוכן להיות עם אדם זר לבד

לפעמים זה מסוכן אפילו עם אדם קרוב שלא סומכים עליו. לכן בטוח יותר קודם להכיר יותר ולפגש רק במקום ציבורי.

אייבורי

New member
כדור כחול ואת מסודרת מחרדות

אבל בעניין להכנס לרכב עם אדם זר, לא יותר הגיוני
שתפגשו לפחות בכמה פגישות ראשונות במקום ציבורי
כאשר כל אחד מגיע עצמוני למקום ?

sweetdreams

New member
אז אולי סוג ההכרות הזה לא מתאים לך

אני מעולם לא יצאתי עם אנשים שהכרתי בפאבים כי כל הסוגיה הזאת לא היתה מעניינת מספיק עבורי על מנת שאני ארצה עוד לדבר ולהפגש איתם אח״כ.
זה נחמד ברמה של לקשקש עם אנשים מסביבך על הבר, אבל לרוב אני צריכה הכרות מינימלית כלשהי עם בנאדם על מנת לפתח בו עניין, ופאבים לא נותנים לי את המענה הזה.
אם גם אצלך זה ככה אז פשוט פאבים זה לא המקום בשבילך להכיר. נסי פלטפורמות אחרות.

שאני אבין

את אומרת שלהכיר בדרך טבעית, כן במקום פומבי עם עוד אנשים
ושתקחי את עצמך לפגישה לבד ובחזרה, לעומת להכיר דרך כרטיס
הכרויות (ראיון עבודה בשלבים-תמונה,מלל,שיחה,שיחה קולית,פגישה..)
זה מסוכן ומפחיד?

הכי לא רומנטית ודיעה הכי מוזרה עד כה...
זה קשור לאקס שלך? את רוצה שזה יקרה בדיוק אותו דבר שוב? ואולי
בלי לשים לב את גם נענת יותר לחיזורים של אנשים שיש קווים משיקים בינם לבינו..?

DoubleInfinity

New member
לא קשור לאקס

אותו הכרתי בתיכון... העניין הוא שלא מרגיש לי בנוח להכיר בנאדם בפאב כי אני לא יודעת עליו כלום. בסיטואציה אחרת - כמו להכיר במסגרות או דרך חברים (שלפחות מישהו מכיר אותו!) זה בסדר ופחות מלחיץ אותי... השאלה אם אני מגזימה וכמו שאתם אומרים פשוט צריך לפתור את עניין ההגעה והחזרה מבחינת רכב

מי אמר לך להכיר בפאב? חוץ מלסקס?

מי קובע פגישה ראשונה בפאב? אפשר לשתות בירה בכל מקום
שמגיש בירה. הפאב אפלולי רועש ומכוון למטרה מסוימת שלא תורמת לזוג שרוצה להכיר אחד את השני. לראות אחד את השני, לשמוע ולהקשיב אחד לשני...להיות עם אנשים (בשביל בטחון) אבל גם ביחד אחד עם השני ולא עם עוד הרבה אנשים במרחב האישי....

אני לא מבין את גרה בהתנחלות שזה בעיה להגיע בדרך אחרת חוץ מלהסתמך על אדם זר? אל תכנסי לאוטו עם אדם זר...זה בתשדירים לילדים אפילו...

In Another Time

New member
האמת, לדעתי זה לגיטימי שאת לא מרגישה בנוח

ולא סומכת על אף אחד שיש לו כוונות טהורות...
רוב הבחורים שבאים לפאבים לא באים כדי למצוא את הנסיכה על הסוס הלבן... אלא כדי לתפוס זיון ללילה הקרוב

אומנם לא 100% מהבחורים, אבל כן, לדעתי - רובם.

תאמיני לי שכשיבוא אחד ששווה שתסמכי עליו, את תרגישי בנוח לסמוך עליו

אף פעם אל תפקפקי בתחושות הבטן שלך.
וכן, לדעתי תחושבת בטן זה לא רק העזה או סופנטניות לא מובנית, אלא גם חשש לא ברור.

אז מתחילים

באופן "ציבורי".
נפגשים בבתי קפה, פארקים, רחוב, כל מקום ציבורי ורק אחרי שאת מרגישה שמתאים, מקדמים את זה.

מה מפחיד אותך בעצם?

אחרי שמכירים מישהו

כבר יש את תחושת הביטחון הזו.
אפשר להכיר מישהו רק על בסיס מראה או שיחה קצרה אבל צריך להיות יותר זהירים.

שלום

קודם כל, אני לא מבין בשביל מה את צריכה להגיד שיש לך חבר? את נהנית להמציא סיפורים דמיוניים? פשוט תגידי בעדינות שלא מתאים לך. לא רצוי ליצור קשרים עם זרים באופן מלאכותי, צריך ליצור קשרים במסגרות שמעניינות אותנו ומתוך אהבה.

DoubleInfinity

New member
אמרתי שאני נהנית שזה לא

הדבר הראשון שאני אומרת כשמתחילים איתי - כי זה היה נכון עד ללפני חצי שנה !

נשמע שלא

כל כך בא לך להכיר מישהו חדש. וזה ממש בסדר.
תהיי לבד, חופש, תעשי את ההחלטות שלך לעצמך, תגלי דברים חדשים שאת אוהבת לעשות.

ולגבי הכרויות בבר/מועדון-
לוקחים טלפון, מדברים, יוצאים למקום ציבורי ולאט לאט בונים ביטחון.
אנשים שמתגלים כפסיכיים אפשר לפגוש גם בלימודים ובעבודה..

למעלה