היכרויות תמניים ישנן-רק תימניים?

יוני199

New member
חדש + שאלה ..

תגידו איך קוראים למאכל הזה התימני שאני חולה עליו הוא כמו מלוואח רק יותר דק ומלא מלא שכבות אני גם זוכר שאמא שלי אמרה לי שלוקח שעות להכין אותו ! אני לא מדבר על ג'חנון זה משהו כמו אגיה או משהו כזה :{ וגם .. איפה אפשר להשיג את זה ? חוץ מאשר להטריח את הסבתא המודרנית שלי שכבר לא טורחת להכין את זה . . . שבת שלום . .
 

שושי 13

New member
תודה גובלינית ושבת שלום לך

תודה על הקישור " תימני אורגינל" - הכנסתי לדף הקישורים של הפורום.
 

שושי 13

New member
ברוך הבא לאוהלנו יוני 199 ../images/Emo140.gif

לא יודעת לענות לך, אין לי מושג במה מדובר. מקווה שמישהוא אחר יידע לעזור לך, בטוח שיש כאן כמה מומחים למאכלים התימניים.
 

שושי 13

New member
שבת שלום לכולם וכמה מילים לכל ה....

לכל החדשים שהגיעו הנה היום, רוצה לברך את כולכם - את אלה שהספקתי לברך ואת אלה שעדיין לא בירכתי. ברוכים הבאים לפורום התימני ובתקווה להמשיך לראותכם כאן, מקווה שתהנו ותעזרו לנו להפריח את הפורום. ובקשה לי אליכם - יש לי רשימת ימי הולדת של רוב החברים כאן והייתי מאד שמחה לקבל גם ממכם החדשים את תאריך יום ההולדת שלכם, כדי שאוכל לעדכן את הרשימה - רק יום וחודש, כדי שנוכל לברך אותכם ולעשות יחדיו חאפלה תימנית - בתקווה להיענות מצידכם.
 

שושי 13

New member
הלו, תימניה מתימן, איפה את?

איפה המתכון לשבת? מה זה הזיופים האלה? ככה אני יכולה לסמוך עלייך?
 

יוני199

New member
כן!

כןן!! סבאיה תודה ... איפה אפשר להשיג את זה למה אמא + סבתא מתעצלות
 
הנה סביה

פשוט זה הרבה עבודה , הבאתי לך את זה מפורום בישול לילדים, רכיבים:לבצק:קורט שמרים יבשים-ממש מעט -על קצה הכפית-להמיס עם מעט מים1 קג´ קמח לבן 4 כפות סוכר1 כף מלח 1/2 3 כוסות מים פושרים למריחה:1/2 מרגרינה רגילה רכה 1 מחמאה רכה[סמנה] אופן הכנה:לבצק:לעבד את כל חומרי הבצק... לפתוח את בצק דק דק כמו זחנון להכין שיכבה על שיכבה ובנהם להכניס את מרגרינה וחמאה ותנור
 

D a r k m a n72

New member
עוד סבאייה ../images/Emo71.gif

1 ק"ג קמח 3 כוסות מים מרגרינה מומסת 4 כפות סוכר קורט שמרים על הקמח כף מחוקה של מלח אופן ההכנה: ללוש את כל החומרים חוץ מהמרגרינה
לתת לנוח חצי שעה. ללוש עוד 3 פעמים עם מנוחה של חצי שעה בין כל פעם. לחלק את הבצק ל 35 עיגולים.. לטבלל במרגרינה המומסת , זה נפתח מאוד נוח. לשים בתבנית עגולה גדולה. לפרוש את הבצק על התבנית.. וככה לעשות עם שאר עיגולי הבצק שנשארו . על האחרונה למרות מרגרינה. אפשר לאפות על חום נמוך.. אפשרי גם על הגז עם להבה קטנה וכיסוי. אבל רצוי באפיה. בתיאבון
 

ozzz64

New member
יש גם תחליפים ...

אפשר לסדר לך הודית , אתיופית , או שרעביה מבית טוב .
 
תודה..אבל יש לי ``‎``TIME

שאלתי היא: אם יש דבר כזה: הכרויות לתימניים בלבד..? ולא שאני רוצה מישהי עכשיו!! אני צעיר לימים``.
 
אני מיצר על כך שלא הכרתי תימניה....

היו יכולים להיות לנו ילדים יפהפיים
והייתי נהנה מקובנה ג'חנון ולחוח....
 

D a r k m a n72

New member
פחחחחחח..

אני בניגוד אלייך תימני
אז מה אתה עושה כאן ?!? יא איבן פולק
<< בדיחה פרטית >>
 

D a r k m a n72

New member
ב'ונה יא ג'חרביבי

אתה לא תחת התימני , אתה סתם חיקוי זול של תימני אורגינל
 
למעלה