היכרויות

נועה011

New member
היכרויות

אני רווקה בת 28 והחברות שלי הן כאלה שהכרתי במסגרות שונות בחיים - בית ספר, צבא, אוניברסיטה. מכל מסגרת יש לי בערך חברה אחת, ככה שהן לא ממש מכירות אחת את השנייה וגם אני לא שייכת לאיזושהי "חבורה", כמו שיש להרבה אחרים, אבל זה לא מפריע לי.
חברה אחת התחתנה לפני כחודש והשנייה כבר נשואה ובהריון, כך שהאופציות שלי לצאת בערב עם חברות הצטמצמה בתקופה האחרונה.
אני עובדת במקום עבודה קטן ושבו אני הכי צעירה ואין שם אפשרויות להכיר חברות חדשות.
לגבי חוגים, אני לא ממש מכירה מקומות שיש בהם חוגים לגילי ושמתקיימים בערב.
אני הולכת לחדר כושר, אבל שם כל אחד מתאמן לבד, ובחוגים שם אין יותר מידי אינטראקציה.
אני רוצה להכיר עוד חברה/שתי חברות למטרות חברות, לצאת בערב וכאלה. הרבה יותר קל להכיר בחורים עם חברות ליד ולא כשיושבים עם ידידים...

איפה אתם מציעים להכיר חברות חדשות? יש אולי עמוד פייסבוק לזה?

bikingstudent

New member
אורח שים לב! -לכל שאלה שלך ישנו פורום יעודי.

לטובתך תפרסם את השאלות כל אחת בפורום לה הוא נועד.
התשובות שתקבל במקומות אחרים,
יהיו יעילות ונכונות יותר ממה שתקבל כאן.

אני חיפשתי פורום פטפטת

ואז היה כתוב 20+
אז חשבתי שזה פטפטת ל20+
אני באמת מחפש מקרר ואפשר גם לפטפט
מה זה כאן? הכרויות20+ ?

bikingstudent

New member
והקשר הוא ?

כן זה פורום חפירות 20+

אבל בעיניין המקרר יהיה לך יותר יעיל לבדוק בפורום יוצאים מהבית או פורום דומה

honeybfly

New member
הי נועה

ברוכה הבאה :) כל כך מבינה אותך גם אני במצב דומה
מאיפה את?

Purple Mushroom

New member
ניסיון לענות לעזרה

-קודם כל, בטח יש לזה עמוד או קבוצה בפייסבוק. בפייסבוק יש כל דבר כמעט כנראה, כמו בגוגל.
-אפשרי גם בפורומים בתפוז, וגם בפורום הזה, בגילאים שלך פלוס מינוס.
רווקה, האם את רווקה פנויה, ? או רווקה עם בן זוג?

אחותי בערך בגילך, בת 29, ונפרדה מבן זוג, אחרי כמעט 6 שנים. הייתי ממליץ לה גם על הפורום הזה, ויש פורום הכרויות ופורום הכרויות שלושים פלוס, אבל את רוצה חברות ולא חברים,
אז יש את המקומות בתפוז גם,
ואפשרי גם להכיר בכל מסגרת, כמו שמכירים את בן הזוג השני, ככה אפשר להכיר במסגרות גם חברות חדשות.
חוגים, ומקווה שיש גם (צריך לחפש אולי גם בגוגל) מועדונים חברתיים, לצעירים.
יש את הביניין הזה במאזה" (אם תל אביבית או קרובה לתל אביב). במאזה 9, שמעתי עליו, ועדיין אף פעם לא הייתי. לצעירים.
אפשר גם להתנדב בכל מיני מקומות, יש כל מיני אתרים לזה ברשת, ואז למצוא אופליין במציאות.
הרבה בהצלחה

א.א. =]
=]

spaysi8

New member
תכירי פה..

יש פה הרבה בנות באיזור הגילאים שלך ואני יכולה להעיד באופן אישי שרובן (מי שאני מכירה לפחות) נסיכות

spaysi8

New member
תכתבי פה,

תשתתפי בדיונים,
אנשים שתאהבי תגובות שלהם את תמיד יכולה לכתוב מסר ולהתחיל לדבר ואולי גם להחליף פייסבוק/טלפונים..
אני הכרתי ככה הרבה אנשים מתפוז וגם את האקס..

למעלה