היכרות ושאלה

asher ginzburg

New member
היכרות ושאלה

שלום, אני מבקר בפורום מזה זמן, וכעת אולי אוכל להיעזר בו; לדבר הונגרית (אך לא לקרוא) למדתי בבית ככורח, להבין את מה שהורי לא רצו שאבין. בשנת 90 עבדתי בבודפשט, ונשבתי בקסמיה. גם אימי חזרה למחוזות ילדותה (בערך, כי היתה מטרנסילבניה)ובשנים האחרונות הקפידה לבקר בבודפשט לתקופות ארוכות מספר פעמים בשנה, וגם אני כך. עם מותה, לפני שנה, התחלתי אני לשמר את "תרבות הונגריה", ומצאתי בפורום, כנוסע סמוי, עזרה לא קטנה. כעת, אני צריך עזרה בתרגום מכתב קצר מהונגרית לעברית, בנושא דרישת תשלום שקיבלתי למסי ועד בית לדירה שבבעלות משפחתי בבודפשט. לא מצאתי בלוחות אשר בפורום מי אשר מציע עזרה כזאת, בתשלום כמובן. אני משער שאיני הראשון שנתקל בבעיה כזאת. יש פתרון מאת חברי הפורום?

vera2

New member
לאשר גינצבורג שלום../images/Emo140.gif

אני שמחה לקרוא שאתה משתתף סמוי בפורומינו נשמח גם לקרוא את דיעותיך.באשר לתרגום המסמך שברשותך ואני מתארת לעצמי שיהיו עוד אחרים בעתיד. כדאי לך לפנות להיתאחדות עולי הונגריה יש שם גברת דוברת הונגרית רהוטה שעוסקת בין היתר בתירגום מסמכים. הטלפון:03-6916115 03-6917121 כתובת רח' אבן גבירול 76 ת-א.(אפילו אם אתה גר רחוק באמצעות הפקס זה ניתן לפתרון. בהצלחה.

למעלה