היכרות כן או לא

דם דם

New member
היכרות כן או לא

ולא מבחינה של להיחשף בפני העולם אלא יותר בכיוון אם יש לך קוראים מסויימים או שאתם קוראים באיזה בלוג והיחסים שלך עם הקורא/הכותב הם יותר מסתם תגובות חברותיות האם תרצו להמשיך את הקשר עם הקורא/כותב גם מעבר לבלוג. בחיים הפרטיים ולאוו דווקא להיפגש, אלא נניח במסנג'ר,אימייל וכול מיני כאלה. להכיר את האדם יותר טוב להתחבר איתו יותר, להכיר יותר מעבר לבלוג האם הייתם רוצים...והאם הייתם מסכימים אם היו רוצים את זה איתכם?

Gaunt

New member
אני אישית קוראת רק בבלוגים של

אנשים שאני מכירה אישית, או שדיברתי איתם במסנג'ר..

ע ל ו מ ה

New member
הקומונה שלי

(כמו שסיפרתי בעבר, בתשובה לשאלות אחרות) מורכבת משמונה אנשים מהם רק שניים הכרתי בחיי האישיים. האחרים (אחרות) הן כולן מהכרות בבלוגים. הבלוגים שלנו נפתחו בערך באותה תקופה (אוגוסט-ספטמבר 2003), גילינו זו את זו דרך הבלוגים, קראנו, הגבנו, וכעבור תשעה חודשים, בערך כשיצאו הקומונות, פתחנו קומונה שתאפשר לנו להיחשף יותר, בלי קהל גדול. הקומונה בת שנתיים בשבוע הבא. היא חלק משמעותי בחיינו. חברי הקומונה יודעים זה על זה דברים שלא מספרים לאף אחד. יש שם הכרות עמוקה ואהבה אמיתית. כן, כבר החלפנו טלפונים. כן, גם מסנג'ר כבר היה בשימוש לעיתים רחוקות. למעשה, היה גם מפגש פנים אל פנים (של כולם חוץ ממני, בשל איזה אילוצים). הנגיעות ב"מציאות" הן מינימליות. אבל אין ספק שיש לנו מקום משמעותי אחד בחייו של השני.

ע ל ו מ ה

New member
למה עניתי פה ולא להודעה הראשית?

...

פוEט

New member
זה לא מדע

וכל מקרה לגופו , אני חושב שצריך להפריד את החיים הוירטואלים מהרגילים..

אני בעד

והיו אפילו 2 שממש נפגשתי איתם ואנחנו עדיין מבלים בבלוג אחד של השני , מדברים במסנג'ר וכדומה

idodo cohen

New member
כמובן

ובשבוע האחרון זה הגיע לשיא חדש- נפגשתי באופן מתוכנן עם בלוגרית באילת, והיה נורא כיף. בטח ארחיב דברים בבלוג. חוץ מזה, אני בקשר אייסי-מסנ עם המון המון המון בלוגרים.

דם דם

New member
עם מי ../images/Emo3.gif

טוב לא פלא...אתה בחורצ'יק נורא נורא פופלרי אה תביא חתימה תביא...עוד כמה שנים זה יהיה שווה הון,או משהו

idodo cohen

New member
לא הא ../images/Emo3.gif

חוץ מזה, אין לי שום בעיה להפגש עם בלוגרים, פשוט הקונספט של מפגש ענקי עם מלא אנשים לא קורץ לי, כי זה יהפוך ללא אישי ואני בטח אהיה נורא סגור כזה.

דם דם

New member
האמת שצודק

ככה אירוע גדול של כול הבלוגרים...טוב זה נחמד והכול אבל אני מעדיף אם כבר להיפגש עם הקוראים שלי או מין מפגש כזה של "קבוצת" בלוגרים שמכירים אלו את אלו בערך...שיהיה יותר אישי איתם.

נמנמונת

New member
למה לא?

לא יצא לי עדיין לדבר עם אנשים מעבר לבלוגיה, אבל זה בעיקר בגלל שאין לי הרבה זמן על המחשב, ובכלל אין לי איסיקיו...
אבל נראה לי שכל זמן שזה נשאר במישור הוירטואלי זה יכול להיות נחמד.

כבר קרה

אוקי
ובכלל.. ככה זה ברשת, מהצ'אט/בלוג/קומונה/פורום הרבה פעמים עוברים למסנג'ר ולפעמים גם נפגשים במציאות. לי אישית יצא להפגש פעמיים עם אנשים שהכרתי ברשת ואני לא מתחרט על כך

דם דם

New member
עם מי נפגשת

מה איזה אנשים על אוקי אני יודע ומי האדם השני שפגשת מהרשת? אהההההה אההההההההההההה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה *בקול צווחני*

TheWhiteTigris

New member
יצא לי

להפגש עם בלוגרים (טוב אם נדייק, זה יותר לכיוון בלוגריות
) ויש לי מעט באייסי... בעיקרון אני בעד ליצור קשרים עם אנשים מהאינטרנט או מהבלוגים. לא לרוץ לזה בכוח, אבל אם יש אופציה - למה לא...

reedgreenwhait

New member
הסכמתי...

נכון לעכשיו, יש לי במסנג'ר 2 אנשים שקראו את הבלוג שלי, הביעו רצון להתכתב ועוד לא מחקו אותי, ו5 אנשים באיסיקיו, שקראו את הבלוג שלי, הביעו רצון להתכתב, ואיני יודעת אם עוד לא מחקו אותי... איני ששה להמשיך את הקשר עם קוראים מחוץ לבלוג. כי אני לא אדם ידידותי וכמו שאמרתי בשרשור אחר - המעבר תמיד מאכזב.

למעלה