היכרות מעמיקה...

היכרות מעמיקה...

הייתי רוצה לדעת, אחת ולתמיד - מה השמות של חברי הלהקה, איך כל אחד מהם נראה, ומה תפקידו בלהקה?

inbal287

New member
קיי -

טום פלצ'ר - גיטריסט, סולן דני ג'ונס - גיטריסט, סולן דאגי פוינטר - בסיסט, קולות רקע הארי ג'אד - מתופף
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/galleries.asp?id=1238&galleryId=11792 וכולם כותבים ומלחינים את השירים.

אהה... תודה../images/Emo13.gif

ועוד שאלה. יש שניים ששרים (ממה שהבנתי, דני וטום) - לאחד מהם יש קול גבוהה יותר, ולשני נמוך. האם תוכלי להגיד לי למי מהם איזה קול?

m i c k e y 15

New member
אממ..של טום לדעתי גבוה יותר

של דני קצת יות נמוך..חוץ מזה שהוא ממש צועקק חח

bustedit

New member
קול גבוה ונמוך?

אממ.. נסביר את זה ככה. זה עם הקול הצרוד [השקסי המסוקס המהמם המעלף החושני
] זה דני
וזה עם הקול ה.. ממ.. לא צרוד[
] זה טום

אה... דווקא חשבתי שההפך../images/Emo13.gif

כאילו, זה עם הקול הגברי יותר זה דני? ושאלה - למי שמכיר את ג'יימס מסאן אוף דורק (לשעבר באסטד), נכון דני ממש מזכיר אותו (האמצעי, עם הידיים בכיסים)?

רגע, תמונה יותר גדולה...

זה עם החמצון והפוני השחור
דייב (המחומצן) כל כך סקסי שבא לי למות

McflyRule

New member
חעחע ../images/Emo3.gif

ברור
ואת לא צריכה להגיד לנו מי זה ג'יימס |פאקינגמאוהב|

מה ברור? שהם דומים?

לדעתי הם ממש מזכירים אחד את השני
נכון שסאן אוף דורק מושלמים (ובעיקר דייב!)?!

Rowdy Girl

New member
בעיקר ג'יימס../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

*קרינע תפגיני נוכחות* חעחע אויייי זה ממש הצחיק אותי שאת כזה חושבת שאנחנו לא יודעות מי אלה חעחעחעXD וסתם בלי קשר קראתי איזה סיפור [לא פאנפיק משו דומה..] וזה סתם הצחיק אותי הקטע הזה: James: Heya Sara Sara: Saz James: But i heard you're Sara Chris: Yea Dave: Me too Steve: Me three Danny: Me four XD

bustedit

New member
*מפגינה נוכחות*../images/Emo11.gif

"זה עם החמצון והפוני השחור"
חחחחחחח מזל שאמרת לנו.. קורלע, את יודעת מי זה ג'יימס?
מוכר לי מאיפושהו

Rowdy Girl

New member
שאני חושבת על זה..

אמממ אולי קצת? מה השם משפחה שלו? תני איזה דוגמה לשיר של סוד אולי אני אכיר? אולי?... אולייייי........ לאלא לא מכירה שום ג'יימס... רק את ג'יימס דלינגהם יאנג מהסיפור מתנת חכמי קדם...

אלה בלה

New member
חח חבובה../images/Emo13.gif

אני חושבת שרוב הבנות שמכירות את מקפליי הכירו אותם דרך בסטאד.. או דרך חברות שאהבו את באסטד..

אוקיי אוקיי, אז אתן מכירות את...

...ג'יימס. זה בכל זאת פורום מקפליי, ולא באסטד או סאן אוף דורק. סוד הם אהבת חיי. הם הלהקה הכי טובה שיכולה להיות בעולם הזה! הם טובים, הם כאלה איכותיים, ויש לי קראש גדול מאוד על דייב - מושלמי!

m i c k e y 15

New member
תעשו טובה הם לא ממש מזכירים

אחד את השני..דני בהרבה יותר חתיך.. קיצר הם לא ממש דומים..אולי בקטנה..חח

למעלה