היכרות עם נשים שמנות או מלאות

ababcd

New member
היכרות עם נשים שמנות או מלאות../images/Emo21.gif

שלום לכל הגולשים\ות.בן 35,רווק,גר במרכז מעוניין בהיכרות עם צעירות או מבוגרות שהן מלאות או שמנות...סתם ככה להיתכתב בכייף.יש לי ממש עיניין.יש לו אהדה ומשיכה לכאלה.אופצייה להיכרות ממשית אפשרית ולא ניפסלת על הסף.

ababcd

New member
מה זה אומר?../images/Emo4.gif

סאן זה שמש ורוף זה גג אם אינני טועה....אתה מיתכוון לגג נפתח? מה כוונתך?

gracie

New member
זה היה סתם בצחוק...

סאן רוף זה גג נפתח... זה פשוט הזכיר לי מודעה של מכונית "עם אופציה לסאן רוף"... לא משנה, עזוב...

שלום

קודם כל שיהיה לך בהצלחה... דבר שני אם אני לא טועה,ממה שרשמת כאן אתה בן... אז למה בפרטים רשום שהמין שלך הוא נקבה?

ababcd

New member
המין שלי הוא זכר

המין שלי הוא זכר.פשוט בטעות כתבתי "יש לו אהדה..."במקום "יש לי אהדה..." אי לכך ,הישתמע שאני נקבה.
.נחמד שהיגבת.תירצי שאכתוב לך מס, דברים דרך האימייל?

יאני1

New member
אני מציעה

שכל הגברים שמעוניינים בקשר ומפרסמים הודעה לגבי זה ישימו תמונה בעמוד שלהם או בהודעה עצמה :) קודם כל זה ישדרג לכם את העמוד, וגם נראה אם יש על מה לדבר
(לא יודעת למה..סתם אהבתי את הבועית) ידוע שעמודים עם תמונות באתרי היכרויות הם פופולריים יותר המון בהצלחה! מעיין

lb22

New member
הייתכן שקראתי מה שקראתי?

שאת רוצה להחליט על פי מראה אם הוא שווה..... אוי זה מזכיר לי כל מיני הערות ..... (מעיין זה לא אישי נגדך ...)

lizush

New member
נו באמת....

למה אתה מנסה להתגרות לירן? הרי ברור שמראה חיצוני חשוב... כל אחת והטעם שלה... (כאחת שלא יוצאת עם רזים..מה לעשות, שוט מי
)

lb22

New member
זה לא היה אישי למעיין

אלא יותר כללי לפורום... היו פה המון דיונים על אהבה ובחורה שמנה (זה נשמע הרבה יותר מלהגיד את זה עם בחור) שהיו פה אנשים שטענו כי בחור רזה שדוחה בחורה שמנה בגלל זה הוא מאנייק ודפוק ומטומטם ואז הגיע ההודעה של מעין שפשוט הרימה בעל כוחה להנחתה שלי... :)

lb22

New member
כוונתי הייתה אחרת

אבל לא משנה.... אני יודע טוב מאוד שמראה גם משפיע ... ועכשיו אני חוזר לשיעור שלי על סטיה וניכור בקרימינולוגיה...

עופר 123

New member
אז באותה הזדמנות תבדוק...

למה השמנה נחשבת לסטייה חברתית ולמה יש התנגדות מחוץ (אבל גם מבית) לרעיונות של הפורום. יכול להיות שמה שלא עשה הפורום, תעשה המכללה
. ע'

גמני לומדת את הקורס סטייה חברתית

ההשמנה נחשבת לסטייה חברתית, כי זו סטייה מהנורמל שהחברה הציבה. לכל אדם יש משקל אידאלי, וסטייה ממנו נחשבת סטייה חברתית. אם זה מקל עלייך, הרי שכולנו סוטים; צביעת שיער לצבע לא קונבנציונלי, מריחת הציפורניים בלק שחור, ליפסטיק שחור, אכילה בידיים (אני לא מדברת על כריך), כל אלה נחשבים לסטייה. רק שיש סטייה שמזיקה, ויש שלא...

lb22

New member
גם את?

גם את לומדת קרימינולוגיה ? (בבר אילן או בשלוחות שלה?)

lb22

New member
עופר...

אני לומד את הנושא בהקשר הקרימינולוגי לא בהקשר שאתה חושב. וכמו שענו לך פה , כל מה שלא תואם את הנורמה החברתית השולטת נחשב סטייה בין אם זה מה שאתה טוען ובין אם זה דברים אחרים.

רק שכחת לציין

שמה שנחשב היום לסטייה חברתית יכול להחשב בעוד 10 שנים כנורמה... הכל תלוי תרבות..ולא פחות תלוי האנשים שמכתיבים את השינוי אותו הם רוצים להביא.

את צודקת. רק שלגבי השמנה

לא נראה לי שאי פעם השמנה תחשב כמצב נורמלי מה גם, שלדעתי עוד כמה עשרות שנים, לא יהיו שמנים מכיוון שכל התזונה תתבסס על כדורים (כל מיני תוספי תזונה, רק שהם לא יהיו תוספים, אלא "התזונה" שלנו) וכך כולם ישמרו על משקל תקין.

lb22

New member
רק לחדד את דבריך

או את חלקם... צריך לעשות משהו מאוד קיצוני כדי שכיום (ובשנים הקרובות) השומן לא יחשב כסטייה מהנורמה החברתית.... אבל בעיקרון אני חושב שאת צודקת ב100 אחוז וסתם שאלה אחרת , מי המרצה שלך של סטייה חברתית (בהנחה שאת לומדת באת"א או בבר אילן)....

למעלה