היכרות קצרה

ganitav1

New member
היכרות קצרה../images/Emo85.gif

טוב בגלל שהפורום חדש ויש פה כבר כמה אנשים בואו נעשה היכרות קצרה: שם: גיל: מקום מגורים: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בן כמה אתה נראה: עבר פלילי: שפות: מזל: חיות מחמד: מספר: (השאלון בחלקו מפורום מכושפות)

yotaml

New member
מילאתי את ההיכרות

שם: יותם לשם גיל: 14 וחצי מקום מגורים:ירושלים פירסינג: אין קעקועים: לא שידוע לי גובה: 1.76 מידת נעליים: 46 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחים בן כמה אני נראה: אממ...15 עבר פלילי: אין שפות: עברית ואנגלית מזל:בתולה חיות מחמד: כלבה מעורבת שקוראים לה משי מספר מה?

g0tenx

New member
הנה שלי..

שם : אדיר שמשי גיל: 14 מקום מגורים: חולון פירסינג: בסנטר קעקועים: עדין אין גובה: 1.64 מידת נעליים: 39 (!) צבע שיער: בלונדיני (חימצון) אחים/אחיות: אח 1 ואחות אחת בן כמה אני ניראה: 14 עבר פלילי :אין שפות: עברית אנגלית וצרפתית מזל: אריה חיות מחמד: רק אחותי

Aviv6

New member
הנה שלי ../images/Emo13.gif

שם: אביב גיל: 18 מקום מגורים: מהצפון פירסינג: לא קעקועים: גם לא גובה: 175 ס"מ מידת נעליים: 42 צבע שיער: חום אחים/אחיות: שלושה בן כמה אתה נראה: 16 עבר פלילי:
שפות: עברית ואנגלית מזל: שור חיות מחמד: אין מספר: הכוונה למס' המזל? אז 6

ganitav1

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo85.gif

שם: גנית גיל:15 מקום מגורים: חיפה פירסינג:אין קעקועים:אין גובה:1.65 מידת נעליים:39-40 צבע שיער:חום דבש אחים/אחיות:2 בן כמה אתה נראה:15 עבר פלילי:לא שפות:עברית כמובן ואנגלית..קצת ערבית (מביצפר אין מה לעשות) וספרדית קצת מזל:מאזניים
חיות מחמד:אין לצערי... מספר: 6 וכן הכוונה למספר מזל

dolca1

New member
ההיכרות

שם:שירה שווה גיל: 13 וחצי מקום מגורים: הרצליה פירסינג: רק באוזנים (אם זה נקרא) קעקועים: אין גובה: 1.66 מידת נעליים: 40 צבע שיער:שחור אחים/אחיות: 1 בן כמה אתה נראה: 15 עבר פלילי: אין שפות: עברית.. אנגלית ואיטלקית מזל: בתולה חיות מחמד:אין מספר:2

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: נועה כהן גיל: 13.5 מקום מגורים:י-ם פירסינג: באוזן.... קעקועים: אין גובה: 1.75 מידת נעליים:40-41 צבע שיער:שטני אחים/אחיות: אח אחד בן כמה אתה נראה: 15-16 אומרים לי...
עבר פלילי: אין!! שפות: אנגלית ועברית מזל:סרטן חיות מחמד: כלב,יולי,מסוג גולדן מספר:8

Adidush888

New member
עונה

שם: עדי גיל: עוד6 ימים וחודש 14 מקום מגורים:י-ם פירסינג: באוזן.... קעקועים: אין גובה: 1.70 בערך מידת נעליים:38-39 צבע שיער:שטני אחים/אחיות: אח אחד בן כמה אתה נראה: 15-16 אומרים לי... עבר פלילי: אין!! שפות: אנגלית ועברית וצרפתית טיפה מזל:קשת חיות מחמד:אח זה נחשב? מספר:77!!!

Adidush888

New member
אהה והמספר היה

עד שלשום 8 אבל אז הוא שונה מסיבות אישיות...

היכרות...

שם: קיינר גיל: 14 מגורים: פ"ת פירסינג: אייייייייין קעקועים: אין גובה: לא ידוע(אני לא מי יודע מה גבוהה חחח) מידת נעליים: 38 צבע שער: שטני יש לי אח ואחות בת כמה את נראת: לויודעת.... אפעעם לא אמרו לי!! עבר פלילי: התפלחתי משעור חופשי בכיתה ז....... זה נקרא?? שפות: עברית, אנגלית, ספרדית(כמעט שותף..), ערבית(מביצפר) מזל: אריה חיות מחמד: אין מספר: אם הכוונה למספר מזל אז- אין לי מזל!!! חחח ואני לא צוחקת.....

איך אפשר ??? ככה:

שמו לנו מורה אחושרמוטה חרמן וכל הבנים בשיעור החופשי שיחקו כדורגל אז החריכו אותנו הבנות להיות בכיתה אז התפלחנו.... היינו בחוץ עד שהמנהלת והרכת שכבה באו וראו אותנו וצעקו עלינו כי חברה שלי טיפסה על העץ כי היא רצתה לקחת את הפרי שהיה שם וכמעט השעו אותנו!!!!

Adidush888

New member
חחח זה לא פשע!!

את רואה תשוקות (לפי הכינוי-קיי-יש אחת כזאתי בסדרה)?

לויודעת אם זה פשע...

ואני רואה תשוקות אבל אין קשר...... קוראים לי קיינר אז חברות שלי המציאו לי את השם קייקוש (מ K-nar יוצא K-kush!!( באננגלית יותר קל לבטא את זה!!!!!

oren456

New member
הלו קיינר

איך אפשר להתפלח משיעור חופשי???????????????????????

למעלה