היכרות ראשונית מחודשת

Lior Bar

New member
היכרות ראשונית מחודשת../images/Emo140.gif

אז ככה.. אני כבר כמה זמן מבקרת על בסיס לא קבוע בפורום..ואחרי שמצאתי את עצמי עונה על שאלות שנשאלו על ידי חברי\ות הפורום לפני כמעט יובל, החלטתי לעשות סדר, וקודם כל לעצמי.אז נראה לי שמתאים לערוך היכרות. (במיוחד שאני גם מתחילה להכיר יותר רקדניות או מי שאוהבות את התחום ויהיה נחמד להכיר גם כאן ובהמשך לחבר בין פרצופים לשמות...) אז בינתיים, עליי אפשר קצת לדעת יותר דרך האתר שלי, שנבנה לפני מספר חודשים. מוזמנות להגיב, להציע ,להאיר (זו לא טעות כתיב)
. בינתיים,שבוע נעים! ליאור ליאור בר - מחול מזרחי קסום www.liorbellydance.com

galibelly

New member
ליאורי הקסומה בנשים ..

מה שלומך ? למי שלא יודע ליאור היא רקדנית מוכשרת ומהוללת . שמחה לראות אותך כותבת כאן .. את מוזמנת להצטרף לסיפורי הפדיחות אם היה לך באירועים נשיקות,גל

Lior Bar

New member
פאדיחות בהופעות באנגליה

אז בעקבות בקשה מיוחדת של גל (שחשפה בפנינו באומץ את הפאדיחות שקרו לה בהופעות - מי שלא קרא - מומלץ!!) אני משתפת אתכם בחוויה שאני כבר הרבה זמן מנסה לשכוח! כמה חודשים אחרי שהתחלתי ללמוד ריקודי בטן, נסעתי לחיות באנגליה והחלטתי ששם יהיה נפלא לעשות 'סטאז' ' בהופעות ריקודי בטן, ככה בקטנה.(אחרי הכל הבריטים לא תמיד יודעים להבדיל בין 'שימי' לרעד של קור. מה כבר יכול להיות כל כך יוצא דופן? אז פרסמתי את עצמי והוזמנתי להופעה במסיבת חנוכת בית של משפחה. המוסיקה החלה ואני ריחפתי לי לרחבה עם צעיף והתחלתי לרקוד. ישר הבנתי שהם לא ממש ידעו מה הם מזמינים כשהזמינו אותי להופיע כי..... שמעתי אותם מלחששים משפטים כמו :" זה ממש נורא, למה היא רוקדת ערומה?" (מיותר להוסיף שלבשתי חליפת ריקוד יקרה ומהממממת!) " זה מגוחך, ומה זו המוסיקה הזו?" הם המשיכו.. ואני רוקדת לי מסמיקה ורק מחכה שהערב יגמר!!! יש לי הרגשה שהם בכלל רצו מופע באלט (שבאנגלית בריטית נשמע כמו belly....) זו היתה חוויה. אבל עם הנסיון באה ההתנסות ואין לה מחיר. מאז, מדי פעם כשמשהו מסוג זה קורה,( זכוכיות ברגליים תוך כדי ריקוד, תסרוקת המתפרקת תוך כדי קצב מסחרר..,איפור שנמרח,כאפות לא מכוונות לרוקדים סביבי...) אני רואה זאת כחוויה מגוחכת,כך שאני משתדלת והרבה פעמים מצליחה פשוט לצחוק מהסיטואציה.

א ה ל ן מ ו ת ק!!../images/Emo24.gif

יופי שאת פה! מצחיק, גם לי קרה שאמרתי BELLYDANCE ושמעו BALLET משום מה... אבל שאי ההבנה תתגלה בהופעה...פששש... ממש חוויה מזעזעת בתור התחלה, אבל זה מחשל, ובדיעבד זה מצחיק לאללה...

Lior Bar

New member
כן, יחי ההבדל בין שני הריקודים הללו!../images/Emo9.gif

זהו שזה היה מצחיק רק בדיעבד.באותו רגע רציתי לעלות על מטוס ולחזור הביתה!!!!!!!

tlingit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
וכיף להכיר מצא חן בעיני מאד הדף הראשי של האתר שלך
התמונה שם ובכלל בנוי מאד מסקרן ומזמין

למעלה