היכרות ראשונית

חברה

New member
היכרות ראשונית

מזה מס ימים אני עוקבת אחר הפורום הנל וממש מרגישה כיף אפילו להציץ מהצד מבלי להגיב. היום החלטתי גם להשתתף, אז אציג את עצמי, נשואה בת 47 ממרכז הארץ עצמאית.וניראת מצויין. לאחרונה עברתי משבר קשה בזוגיות שנמשכת 25 שנה. בפכתי לאישה ניבגדת עצובה ומתוסכלת. כל בטחוני העצמי היה כלא היה, ולא הצלחתי לאסוף את השברים. למרות כל ההכחשות הצלחתי לאסוף ראיות חותכות ואין לי ספק שהתנהל רומן בין בעלי לבין פקידתו שגילה כמחצית מגילו. כל ההבטחות וההכחשות לא הירפו ממני. לא הפסקתי לחשוב על נושאי השיחה בינהם, על הצחוק שהם מגלגלים על חשבוני. הלכנו ליועץ לעיניני נשואין ביוזמתו של בעלי. אך מסתבר שגברים רואים בבגידה משהו ``שלא צריך להוציא אף אחד מדעתו`` ``ותמיד צריך להסתכל קדימה ולשכוח את העבר`` מוזר שכך הם חושבים. לכן עזבתי את היעוץ. לאחרונה חיפשתי לי כל מיני ספרים על בגידות, כאילו כדי לא להיות היחידה שעברה את זה (לא סיפרתי לאף אחד- כדי לא להוסיף לבושתי.רוצה להמליץ על חלק מהספרים: ``דואט לשלושה`` של גלית גנדלמן. ``גבר אחר`` של רנה פרנק מטרני. ואחרון ``רומן מזדמן`` הראשון עוסק בסבך הבגידה מכל צידי המיתרס. השני עוסק ב``סיפורים`` שמספר גבר נשוי לאהובתו כדי לצוד את ליבה על חשבון ``מגרעות`` אישתו והשלישי על נשוי המתאהב בצעירה בת גיל ילדיו. כל מי שהיה אחד הצדדים לבגידה יכול בספרים אלו למצוא מה מרגישים שאר הנפשות הנוגעות לאותה בגידה. מקוה שלא עברתם חוויה כזו ושאתם לא איזה שהוא צד לחוויה כזו בכל מקרה הספרים שופכים אור על מערכות כאלו- תהנו מקוה להמשיך להשתתף בורופ ולהמשיך להנות ממנו. של אמנון בי-רב

מירב33

New member
לחברה הנבגדת

קראתי בעיון רב את הפרשה שמסעירה את חייך בימים אלו וברצוני לחזק את ידייך ולאמר לך שהזמן ירפא את פצעייך ובטוחה אני כי במהרה תתגברי כיון שמהתרשמותי הראשונית הינך אישה עצמאית אשר יכולה לבנות מערכה שניה בחייה ללא כל קושי.אמנם לא חויתי זאת על בשרי אך לצערי גונבו לאזניי הרבה סיפורים כאלו ומצער לשמוע עד כמה כגברים אלו מתפתים בקלות שכזו וממש ``זורקים לים`` חיים שלמים שנבנו מתוך אהבה ושיתוף לטובת ריגושים חסרי משמעות. מחזקת את ידייך ומאחלת לך הצלחה בהמשך!!!!

לחברה היקרה...

קראתי את מה שכתבת. אני שמחה שהרגשת שאת יכולה לשתף אותנו במה שעובר עליך. אני מאמינה שאם מספרים מה שכואב אז הרבה יותר קל להתגבר על המכאובים. לשמחתי לא עברתי את החויה שאת עברת ואני אכן מקווה שגם לא אעבור אותה. כל מה שנותר לי הוא לחזק את ידיך ולהגיד לך שתמיד תמצאי כאן אוזן קשבת וחברים שיכולים לעזור להתמודד עם הקשיים או רק להקשיב לך ולחזק את ידייך. אני מקווה שתמצאי את אומץ ליבך להחליט מה את עושה בחייך ולא תמיד עזיבת הבית היא התשובה לכל הבעיות. יכול להיות שאתם באמת צריכים לעשות בדק בית ולהבין מה גרם לאותו בעל לחפש את עצמו בחוץ. אני לרגע לא מאמינה שהתשובה היא סתם כי היה לי משעמם וזה לא ביג דיל. מתוקה שלי רק הכי חשוב שתזכרי לא לשקוע בצער אלא להרים את הראש אל על ותמיד לדעת לשחות ולא לטבוע. אף אחד לא שווה את זה שתהיי אומללה בגללו. ותמיד אשמח לעזור. ליהי

יניבוש

New member
גבר נאמן

יש גברים נאמנים! קומץ אמנם, אבל יש בנמצא... לכי לך וקטפי אחד! קחי את נסיון חייך וכנסי לחיים חדשים

חן.

New member
צרת רבות

אם צרת רבות יכולה לנחם אותך - תתנחמי, את לא לבד, יש רבות כמוך, מאידך - למה שלך לא יהיה ידיד נפש נפלא שכזה? לחיזוק האגו ומרפא לפצע? גם בזאת לא תהיי לבד.

למעלה