היכרות!

שנינה11

New member
היכרות!

בגלל שמפעילים את הפורום מחדש.. שם: עיר: כיתה: גיל: אייסי: מסן: משו שאת/ה רוצה שאנשים בפורום ידעו: מסר: מקווה שתיהיה הענותD:

נחמד מצידך,אני אתחיל למרות שאני בד"כ לא

משתתפת בשאלונים מסוג זה? שם:לימור עיר: תל אביב כיתה:כיתה מ"ס 231 באוניברסיטת תל אביב גיל:בעשור השלישי של חיי מסן: מסרררר משו שאת/ה רוצה שאנשים בפורום ידעו: זה כבר נאמר,אבל אני אחזור על זה למען השאלון אני מאוד מעריכה את היצירה של דניאל,אוהבת את שיריו,נתן הופעה מצויינת שדיי שוותה אותי ושאני מצטערת על דברים שאמרתי עליו ע"ג הפורום
מסר: all the world in your hand

../images/Emo214.gifאז את גרה בתל אביב!תבואי להופעה

בתמונע? [חחח, אני ממש מחפשת בנרות אנשים מהפורום שיבואו
]

אההה,,,,כן למה לא?

אני אבדוק מתי ההופעה שאת מדברת עליה,ואם זה מסתדר לי עם הזמנים אני אצטרף אלייך בכייף למרות ששבוע שעבר ההינו בהופעה של בן ארצי בתמונע,והמקום ממוקם בלב הפשע והרשע,(לא סימפטי בכלל) אבל נראה לי שכן, וכתבתי לך בפורום של כפיר,אני אהיה בהופעה שלו בבארבי ת"א

../images/Emo214.gifכתבתי לך בקשר לאיזור בשרשור של הסיכום

השבועי
דווקא להופעה שלו בבארבי [זה קרוב לבית שלך?
] אני כנראה לא אגיע, אבל את תהני גם בלעדיי, אני בטוחה

hodayoyo

New member
דווקא תמונע באחלה איזור יחסית../images/Emo60.gif

כולה כמה מטרים מעזריאלי, פשוט באחד הרחובות בקטנים יותר על המסגר, אבל זה איזור בסדר.

../images/Emo214.gifאני רק יכולה להגיד בקשר לאיזור,

שאני דווקא אוהבת מקומות מלאים באנשים, ופעם אחת הלכתי עם ידיד וחברה משם והיו כל כך הרבה אנשים בגלל המסיבות, אז הרגשתי בטוחה
לעומתתתתתתתת זאת, פעם אחת אני הלכתי לאיבוד [דווקא כשהייתי לבד] וחשבתי שאני לא אתעורר בבוקר למחרת יותר. אני פה

י yuval

New member
הממ..

סתם תמיד רואים שם אנשים קצת מפחידים! אבל אני יותר מדי אוהבת את תמונע בשביל שזה יעצור אותי :)

idanri

New member
הנה אני בא......

עידן מזכרת בתיה יב' 17.5 רשום בפרטים... כנ"ל..

דהאמא

New member
../images/Emo11.gif

שם: דהאמא עיר: חיפה כיתה: כן גיל: 30 אייסי: אין מסן: אין משו שאת/ה רוצה שאנשים בפורום ידעו: גם אני, כמו דניאל, חולה על החורף מסר: כולנו בני-אדם, יותר מכל דבר אחר

../images/Emo214.gifיאללה, אולי אני אשתלב!

שם:הדר, אבל יש עדיפות להדרו'ש
עיר:פתח תקוה כיתה:התיכון מאחורי, ביום שני האחרון אני כבר מסיימת ללמוד במכללה.. גיל:18 + אייסי:אנימתחברת פעם בחצי שנה מסן:רק במסרים
משו שאת/ה רוצה שאנשים בפורום ידעו:דניאל סלומון הוא אחד האנשים הכי איכותיים שהשפיעו [עליי, זה בטוח] בתחום המוזיקה
מסר:תבואו גם לפורום של כפיר אפשטיין, 1851 בתפוז

י yuval

New member
הוו איזה כיףף!

שם: יובל עיר: חיפה כיתה: י' גיל: 16 משו שאת/ה רוצה שאנשים בפורום ידעו: אני חולה! מסר: אל תצאו מהבית עם חולצה דקה שקר ממש ויורד המון גשם.! זה לא כיף, באמת שלא..

BaRbiK

New member
יאלה.. ../images/Emo13.gif

שם:בר עיר: חיפה כיתה: י'א גיל: 16 וחצי (ויומיים!
) אייסי: במסרים
מסן:מסרים
משו שאת/ה רוצה שאנשים בפורום ידעו: כל הכבוד על היוזמות!
אין לי ממש זמן לעזור לכם בגלל מערכת יותר מדי ארוכה
מסר: חייכו, הכל לטובה!

hodayoyo

New member
אני עדיין חיה../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

ומנצלת את ההודעה בשביל להתנצל שאני לא פה, אין לי מחשב
שם: הודיה עיר: ת"א כיתה: לא ממש רלוונטי גיל: 20 אייסי: אין מסן: אין משו שאת/ה רוצה שאנשים בפורום ידעו: מה שכתבתי למעלה- אין לי מחשב במהלך השבוע, אבל נסדר משהו. מסר: שוב סליחה? :-$

../images/Emo214.gifאני זוכרת שביקשת ממני לכתוב בפורום!

ממש מזמן, ודווקא כשאני כבר כותבת..אני מגלה שאת בכלל לא פה

למעלה