היכרות
שמי דנה,
אני גרה בישוב קטן בצפון הארץ, ועוסקת בתחום החינוך.
לפני כשנתיים וחצי איבדתי את בני ז"ל בהיותו בין שנה וחודש. בחג החנוכה מת באופן פתאומי, ממחלת השפעת.
בעלי שישן באותו הלילה לידו קם בבוקר ומצאו במיטה ללא רוח חיים.
בני היקר שנולד לאחר הריון קשה ובלידה לא פשוטה. בני המתוק עם חיוך שובה לבבות.
גם היום עדיין קשה לכתוב את הדברים.
בנוסף יש לי עוד בת נסיכה אמיתית, היא ובעלי אהובי הן מקור כוחי הם הגורמים לי לחייך כל יום, להרים את הראש ולהמשיך ברגעים הקשים.
הקושי באובדן שהכאב, הגעגוע והחוסר מלווים אותך כל הזמן. אי אפשר להסביר במילים, אבל הוא תמיד עימי בני מחמדי.
אין לי רקע טיפולי, רק הנכונות והרצון לתמוך באחרים, כמו שהפורום נתן לי מקום בתקופה הראשונה.
עברו שנה וחצי מאז נסגר הפורום במתכונתו הישנה.
מקווה שאצליח לבנות פה פינה חמה, מקום בו המשפחות השכולות יוכלו לחלוק את הזכרונות והתחושות.
ויקבלו כוחות להמשיך הלאה, להרים ראש ולשוב לחייך אל העולם.
שמי דנה,
אני גרה בישוב קטן בצפון הארץ, ועוסקת בתחום החינוך.
לפני כשנתיים וחצי איבדתי את בני ז"ל בהיותו בין שנה וחודש. בחג החנוכה מת באופן פתאומי, ממחלת השפעת.
בעלי שישן באותו הלילה לידו קם בבוקר ומצאו במיטה ללא רוח חיים.
בני היקר שנולד לאחר הריון קשה ובלידה לא פשוטה. בני המתוק עם חיוך שובה לבבות.
גם היום עדיין קשה לכתוב את הדברים.
בנוסף יש לי עוד בת נסיכה אמיתית, היא ובעלי אהובי הן מקור כוחי הם הגורמים לי לחייך כל יום, להרים את הראש ולהמשיך ברגעים הקשים.
הקושי באובדן שהכאב, הגעגוע והחוסר מלווים אותך כל הזמן. אי אפשר להסביר במילים, אבל הוא תמיד עימי בני מחמדי.
אין לי רקע טיפולי, רק הנכונות והרצון לתמוך באחרים, כמו שהפורום נתן לי מקום בתקופה הראשונה.
עברו שנה וחצי מאז נסגר הפורום במתכונתו הישנה.
מקווה שאצליח לבנות פה פינה חמה, מקום בו המשפחות השכולות יוכלו לחלוק את הזכרונות והתחושות.
ויקבלו כוחות להמשיך הלאה, להרים ראש ולשוב לחייך אל העולם.