הילדה המסכנה כותבת "סטומה"

West-girl filan

New member
הילדה המסכנה כותבת "סטומה"

או קיי מותק קודם כל תלמדי לכתוב עברית בלי שגיעות ואחר כך נאמין לך שדיברת איתו באנגלית למה כי לי ניראה שאת ילדה בת 12 עם יותר מדי חלומות קאפיש? אז כמו שאמרתי כדור הארץ קורא לך וותחזרי לקרקע מהר לטובתך....

sweet_angel

New member
אלוהיםםםםםםםםםםםםם ישמוררררר

את מטומטמת עם תעודות צוחקת על אנשים בגלל שגיאות כתיב אבל מה.............. היא גם כותבת כמו איזה דפקה לכי חפשי אנשים אחרים לרדת עליהם כי פה את רק משפילה את עצמך.....

West-girl filan

New member
תגידי מה הבעיה שלך????

מה הבעיה שלך? נכון אני צוחקת על אנשים עם שגיאות כתיב בגלל שהילדה הזאת שאני צוחקת עליה משקרת וחושבות שאנחנו כולנו מאמינות לה וזה עצוב ומה הבעיה שלך???????עשיתי לך משהו????? קיללתי אותך????? כיאילו רדי לי מהגב! עלוקה

sweet_angel

New member
עלוקה תקראי לאחותך

בואי אני אספר לך על הבעיה שלי היא סיפרה משהו אז מה אם את לא מאמינה לה אולי היא שקרנית אבל מה את מתחילה לרדת עליה בגלל שגיאת כתיב שאפילו את עשית אז די כבר מה את כל כך מקנאה שאת מחפשת על מה לריב??????????

West-girl filan

New member
אני לא מחפשת לריב ובטח שלא מקנאה

נכון אני עשיתי שגיאת כתיב ואז תיקנתי את עצמי ראית למטה? וחוץ מזה אני לא מחפשת לריב ובטח שלא מקנאה בילדה שלא מודעת שהיא על כדור הארץ (WESTLIFE-GIRL)

חחחחחח

את המצב הרבה יותר גרוע וצוחקת עליה בגלל שגיעת כתיבבבבבב אוייייי אלוהיםםםםם אה אגב אל תפתחי פה על עידית לפני שתתחילי לדמיין נעליים רודפות אחריך יש מבין?

למעלה