הילדה נפלה בגן ושברה שיניים, למי פונים?

הילדה נפלה בגן ושברה שיניים, למי פונים?

שלום, הבת שלי בת 4 נפלה על הריצפה במהלך שיעור ריתמיקה בשעות פעילות הגן בבוקר. היא נפלה על הפנים. התוצאה: שיניים שבורות, פה נפוח, שפתיים חתוכות, היא מתביישת בעצמה, וקשה להבין את הדיבור שלה. יש לציין לפני כן דיברה בבהירות וכרגע היא נאלצת לחזור 2-3 על משפטים כדי שיבינו אותה. זה מתסכל אותה ומרגיז אותה. היא לא יכולה לאכול כמו כולם. לפני כן אכלה כמו כל הילדים עם סכום, כיום, 3 ימים אחר הנפילה, מפוררת אוכל לחתיכות קטנטנטות ודוחפת עם אצבעות פירורי אוכל לצד האחד של הפה. כמובן שאינה נוגסת בדבר ואוכלת רק דברים רכים מאוד. היינו אצל רופאת שיניים ביום המקרה, היה בלתי אפשרי לבדוק אותה מרוב כאבים וטראומה. למי אני פונה בטיפול במקרה? להבנתי הגננת תשלח דו"ח למפקחת על מה שקרה. אני מבינה שעליי לתעד את כל רישומי רופאת השיניים וגם תיאור הגננת. מה עליי לעשות בהמשך? למי לפנות? האם לחברת הביטוח של הגן? איזה בעל מקצוע יעזור לי כאן? עזרתכם הדחופה בבקשה. אני מבקשת "לבטח" עצמינו במידה ויהיו לה בעיות שיניים בעתיד בגלל הנפילה שגרמה גם לעיקום השיניים כפי הנראה נא לכתוב ל [email protected]

תשובה

יש לפנות לגן ולדרוש את פרטי חברת הביטוח שביטחה את פעילות הגן. כדאי לאתר עדים לאירוע ולקבל כמה שיותר אינפורמציה על איך אירעה התאונה. אם יש מצלמות בגן – כדאי מאד לאתר את הסרט. טיפול בתביעה רצוי שייעשה באמצעות עו"ד המתמחה בביטוח ונזיקין.

למעלה