הילדה רוצה להחפש לזונה

הילדה רוצה להחפש לזונה

אנחנו הורים במצוקה. ביתנו בת ה 12 מתחננת, בוכה ומתעקשת בפנינו להתחפש לזונה. על רקע זה, הסתכסכנות ביננו ולילדה לא מוזיז שהוריה מסוכסכים וממשיכה להלחיץ אותנו שנסכים לה שתתחפש לזונה. מה עושים עם ילדה שרוצה להתחפש לזונה ? מה עושים ?

Zoharrr

New member
אוי ואבוי...

מסבירים לילדה טוב טוב מזה אומר בכלל זונה... ומסבירים לה כמה שזה דבר שלילי, ואוסרים עליה!!! לא מתחפשים לדברים כאלו,במיוחד לא בגיל 12... היא יכולה לכעוס ליכם ולהתעצבן אבל אתם ההורים שלה ועד גיל 18 אתם אחראים עליה ויכולים להחליט הכל לגביה!

נועם m

New member
נסו ללכת על הפן החינוכי...

תסבירו לה על הניצול, ההשפלה, השיעבוד שלהן. מעבר לכך, אני עם זוהר- לא כל מה שהילדה רוצה צריך גם לאשר! אתם ההורים שלה ואתם הקובעים, היא רק בת 12! נסו לחשוב ביחד איתה על תחפושות אחרות ולהציע לה רעיונות מקוריים, אולי קרובים לתחום (פרחה במקום זונה או משהו כזה...)

נועם m

New member
ועוד טיפ קטן

זה בדיוק הגיל שהם מתחילים לבחון בצורה בוטה את הגבולות שלכם. תהיו נחרצים כבר מעכשיו, או שזה יסתיים במקרה הטוב על הספה של הפסיכולוג...

TheWhiteTigris

New member
תצייבו גבול.

אתם יכולים לדבר,אתם יכולים לצעוק, אתם יכולים לעשות כל מה שצריך כדי להבהיר לילדה שלכם שיש גבולות וזה גבול שהיא לא תעבור אותו. אתם לא חברים שלה, אתם ההורים שלה!

Cobe Anan

New member
כשהייתי בן 4 או 5,התחפשתי לאינדיאני

אני לא חושב שמאז יצא לי ללבוש נוצות ולצעוק קולולולולו. שנתיים אח``כ התחפשתי לסקוטי, ואני זוכר גם שעטיתי בחגי פורים תחפושות של דינוזאור, עכבר, פיראט ושטן, לא עלינו. לא, זה לא הפך אותי לאיזשהו שודד, וגם לא התחלתי לסגוד לכוחות האופל, ככל הידוע לי. אתם חייבים לזכור כי החג הזה, עיקרו בבדיחות הדעת, והתחפושות לא מעידות על שום כוונה רצינית. מעבר לזה, אם הילדה נמצאת בקבוצת סיכון לזנות,חס וחלילה, צר לי לבשר לכם,אבל תחפושת של ליצן היא ממש לא הפיתרון. קל לנו להציב איסורים,אבל גבולות אינם חינוך. החינוך האמיתי הוא הצגת הפן השלילי שבזנות,והבאת הילדה להבנת המשמעות של העניין. בינינו,נראה לי שהילדה מבינה את העניין בעצמה, ובשבילה זאת פשוט תחפושת מגניבה. אם לא, אז צר לי, ידידיי-אבל כבר נכשלתם,וכמו שאמרתי,תחפושת של ליצן כבר לא תתקן את הנזק. סתם עוד משהו-אל תהיו לחוצים על גבולות. ילדים שמקבלים דוגמה טובה גדלים בסדר גמור, אבל גבולות- הם נועדו להיפרץ..

נועם m

New member
לא מסכימה...

גם אם ניתן חינוך טוב מלכתחילה, אין די בכך. כל אחד צריך הצבת גבולות בתחילה. מה הטעם בהורים שאומרים לילד שלהם שסמים זה מזיק, אם הם מוכנים שהוא ילך וינסה לעשן גראס לאחר מכן? אז בהתחלה הם אוסרים עליו ללכת למסיבות "חשודות", ובאיזשהו שלב הוא כבר לא ילך מיזמתו, או ילך ולא יעשה כלום כי הוא יודע שסומכים עליו ונותנים בו אמון. אבל מלכתחילה, חייבים להיות גבולות. לא נראה לי שבגיל 12 היא יכולה להציב לעצמה את הגבולות שלה. אני בת 18 ועדיין מתייעצת עם ההורים שלי לגבי דברים שאני לא בטוחה בהם- פשוט כדי לקבל חיזוק לגבולות שהצבתי לעצמי.

Cobe Anan

New member
ברור-חלילה אם נגדל ילדים ללא גבולות

אבל הצבת גבולות מוגזמים יוצרת אנטגוניזם, יחד עם העובדה שללא הסבר הגיוני, מנהיגות נופלת. ילדים צריכים הכוונה, לא הגבלה. אם ההורים לא מסוגלים להבדיל בין תחפושת לפורים לבין החיים האמיתיים, איך הילדה תוכל לסמוך עליהם שיוכלו לכוון אותה? כרגע הם נראים חסרי כושר שיפוט בעצמם!

Cobe Anan

New member
אני מעדיף..

שהבת שלי תצא זונה, מאשר להרים עליה יד. אני מאד מתנגד לזנות, אבל אלימות כלפי ילדים זאת שפלות גרועה בהרבה. ואני לא חושב שיש פה כזאת בעיה, זאת בסך הכל תחפושת לפורים. ילדים, למרות הזילזול שלנו באינטליגנציה שלהם, יודעים לעשות את ההפרדה. אפשר להירגע.

למעלה