הילדה שלי בוכה ומשתוללת במיטה

nati42

New member
הילדה שלי בוכה ומשתוללת במיטה

יש לי ילדה בת שנה וחודש שבימים האחרונים לא מוכנה ללכת לישון במיטה שלה כשאני משכיבה אותה במיטתה היא מתחילה לבכות להשתולל ולצרוח ואז אני מרימה אותה ומרגיעה אותה והיא נרגעת ושוב אני מניחה אותה במיטה ושוב היא משתוללת ואני מרימה אותה ומלטפת אותה ומנשקת אותה כך הרבה פעמים (קרוב לשעה) עד שהיא מתעייפת ונרדמת. אני לא יודעת כיצד לנהוג בקשיחות או ברכות כמו שאני עושה היא גם מתחילה לבכות וליפול על קרשי המיטה וזה מפחיד ומלחיץ אותי. מה עושים בבקשה? תודה על תשובתך

נראה שאת נוהגת נכון. תנסי לחשוב

האם ישנו שנוי שחל מאז שהיא בוכה לקראת שינה? השעה השתנתה? היא החליפה גן? מטפלת? יתכן שמשהו מפריע לה . אולי היא לבושה חם מידי, אולי היא חולמת חלומות והכניסה למיטה מעוררת פחד. קשה בגיל זה כמובן לדעת וצריך להמשיך ולהרגיע אותה, לאמר לה שעכשיו זה זמן לישון. אפשר גם לפני השינה בזמן הארוחה והמקלחת ולאמר לה שאחרי... את הולכת לישון. כשעה שלפני השינה כדאי להוריד ווליום, להרגיע את הבית (במידת האפשר כמובן) ולעבור ל"מוד" שינה. אם תהיה מוכנה יותר יתכן שפחות תקשה עליה ההרדמות. אפשר גם להרגיל אותה לשמוע מוסיקה לפני השינה ש"תבשר" את בו השינה. מקווה שיסתדר בהקדם.

למעלה