הילדה שלי בת 4 מביאה אותי

lokki

New member
הילדה שלי בת 4 מביאה אותי

לכל דבר היא אומרת לא.ונכנסת לאטרף של בכי וצרחות. איך אני אמורה להתמודד איתה? אני כבר בקריסה, מבטלת כל מני ארועים בכדי לא לעמוד במצב הזה מול אנשים. הצילו.

ORTAL84

New member
ילדה בת 4

אני חושבת שאת צריכה לשתף את האבא שיש לך אירועים הוא יטפל בילדה

s h i r k u s h

New member
../images/Emo26.gif

היא כבר בת 4 ואני מניחה שהיא מספיק גדולה כדי להבין שאי אפשר לקבל כל מה שרוצים בחיים ולפעמים צריך לעשות דברים שלא ממש רוצים לעשות אבל אין ברירה- הסבירה לה זאת והתייחסי אליה כאל גדולה וזה כבר יעשה את העבודה.

רות 2

New member
כל עוד ילדה בת 4 תראה שבכי וצרחות

גורמות לאמא למלות כל רצונותיה היא תמשיך.... כן ..כשי הילד בוכה בתוך בית הקפה... ההיפר.. אצל השכנה ..האמהות באופן טיבעי עסוקות ב..."לא נעים..היחא ממש מביכה אותי.." ובשביל לסתום ת'פה הצורח של הזעתות... אנכנו ממהרות למלות מבוקשם..... דרך אחת עלמנת לשנות התנהגות דיקטוטורית ילדותי זו.... היא לעמוד על שלך .... לתת לה לבכות עד שתבין כי זו לא הדרך... לא נעים אך אפשרי..

יוליה 16

New member
יש לי עצה אחלה.. מנסיון..

אז אין לי נסיון של אימא אבל אני עובדת בביסביסיטר כבר מאוד מספיק זמן על ילדה בת 3 וחצי והיא כמו אחות בשבילי.. והדרך שבה אימא שלה החליטה לחנך אותה היא מאוד טובה לדעתי וכך החלטתי שאני אחנך את ילדיי..שיהיו כמובן, יש לה גבולות מאוד ברורים.. שהייתה קטנה.. במקום להכניס לה אוירונים החליטה שהיא מושיבה את הילדה מול השולחן ומאכילה אותה רק אם היא אוכלת,אחרי כמה זמן הילדה התרגלה.. יודעת שאוכלים רק מול השולחן ולא מול הטלויזיה ובלי מטוסים.. אם רוצים לאכול פותחים פה וגמרנו .. וזה רק קטע אחד של הגבלה.. מאוד מועילה לדעתי.. יש לה עוד הרבה חוקים קטנים כאלה שלדעתי עוזרים לחנך אותה.. ואם היא רוצה משהו ואני יודעת שאימא שלה פשוט לא מרשה אני אומרת לה לא! נחרץ.. ובמידה שהיא מתחילה לבכות אני באה.. מחבקת אותה ומעלה לה נושא אחר לחשיבה.. לשיחה.. אולי קוראת איתה ספר..מביאה לה דברים אחרים שבא לה עליהם אבל כמובן לא שוכחת להדגיש שאפילו שעכשיו אני כ"כ נחמדה היא לא תקבל את הדבר שהיא רוצה כי פשוט אסור.. <אני מסבירה לה למה אסור.. > לדעתי זה מה שאת צריכה לעשות .. סליחה על אורך ההודעה אבל לדעתי.. כדאי לקרוא.. בהצלחה

למעלה