הילדון חוזר לעצמו

הילדון חוזר לעצמו

ביקש לחזור לכדורסל ( כן כבר היום -אבל אי אפשר בלי בדיקת מאמץ ) בנוסף לבריקדאנס שהתחיל השנה ורכיבה טיפולית
הוא רוצה שבוע מלא חוגים .

זה אחרי החצי שנה שהיה בתוך התקף חרדה מתמשך בכיתה ז' אז אפשר לנשום ???????????

SMADAR55

New member
חדשות טובות. מאחלת לך שימשיך

כך ושתהיה שנה נפלאה

TikvaBonneh

New member
אני לא מצליחה לנשום

תמיד דרוכה לקראת המשבר הבא.
האם זה המשבר הראשון שלו?
שלנו היה בכניסה לבית הספר.
וכל משבר היה קשה יותר.
וגם ביציאה מהמשבר, אני לא מרגישה שהוא חוזר לעצמו,
אלא שהגענו למצב חדש, לא משברי, אבל גם לא מה שהיה קודם, אלא שונה. לפעמים אחרי\בעקבות המשבר אנחנו גם מחליפים מסגרת, משנים טיפולים.

ברור שלא אבל האחרון

והכי קשה והכי ארוך
הוא אובחן עם הפרעת חרדה של הילדות בסוף כיתה ג'
כיתה ו' מחציתה עברה ללא התקף חרדה ואז החלטנו לנסות להוריד אותו מהפריזמה מה שהביא בתוך ההורדה ל2 התקפי חרדה שהכילו זעם בבי"ס כלפי ילדים שהציקו לו ולחבר שלו , ישר החזרנו אותו למינון שהיה .
&nbsp
לא החלפנו מסגרות אין כאן אפשרות בכלל פריפריה רחוקה .
&nbsp
כן במהלך השנים החלפנו טיפולים ומטפלים .
&nbsp
אף פעם לא היו התקפי חרדה עם סימנים גופניים של כאבי בטן ועיוורון זמני ועוד ... במשך חצי שנה בדיוק כפי שאמר לנו רופא המשפחה עד חצי שנה בקייץ היו 2-3 נפילות קטנות של לא יותר משעה .
&nbsp
&nbsp
לחזור לעצמו זו שאלה לאיזו תקופה ? אני מרגישה כיום שהוא מצליח להתגבר יותר וחזר לו הרצון לחיות ולהצליח במה שהוא עושה ואולי גם לאהוב את עצמו יותר וכרגע זה מספק אותי
&nbsp

TikvaBonneh

New member
אצלנו כל משבר היה קשה יותר מהקודם

כשהיה לו משבר בכיתה ט, אז הפסיכולוג הצביע על כך שזה דפוס מתמשך של משברים.
עכשיו הוא במצב טוב, אבל אנחנו מרגישים שאנחנו לא יכולים להרפות, וצריכים לראות אותו כל יום כדי לדעת אם הוא עדיין במצב טוב.
זה שיש לו זוגיות מוריד הרבה מהעול, בשנתיים האחרונות החברה שלו מכילה אותו, מרגיעה אותו, דואגת לו.

את מדברת על הגדול חשבתי שעל הקטן וזה בהחלט נלקח לתשומת ליבנו
גם אנחנו עדיין למרות גיל 13 שהילדים כבר יוצאים לטיולים של תנועת נוער הוא לא יוצא למשל , אנחנו מלווים אותו לטיולים שנתיים ולקייטנה של הקיבוץ
מה יהיה כשיגיע לתיכון לנושא הזה אין לנו פיתרון ודי מדיר שינה .
&nbsp
&nbsp
החלטנו שלא יהיה כדורסל כי מתנגש בחוג השני והוא דווקא הגיב בסדר
בלי התפרצות שציפיתי לה

TikvaBonneh

New member
אצל הקטן לא היו משברים

עוד לא הגענו לגיל הקשה, והוא כל הזמן בחינוך מיוחד, כך שההתמודדות הנדרשת ממנו הרבה יותר קלה.

למעלה