הילדים ביקשו גולש כמו שאכלו בהונגריה

פוקסי99

New member
הילדים ביקשו גולש כמו שאכלו בהונגריה

יש לי פפריקות מהונגריה קניתי 1.5 קילו בשר כתף טרי מבקש מתכון של גולש הונגאי אמיתי בתודה פוקסי
 

פוקסי99

New member
מכוון שלא הייתה תשובה ואני ממהר זה מה שעשיתי

קילו וחצי בשר כתף לגולש חתוך לקוביות של 3X3 3 בצלים חתוכים דק פלפל אדום חתוך לקוביות פלפל ירוק חתוך לקוביות פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות שתיים וחצי כפות פפריקה הונגרית אמיתית 3/4 כף פפריקה הונגרית חריפה כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כפית כרוויה 6 שיני שום כתושים 2 חבילות רוטב צלי בקר(מהניסיון והאעימה מספיק 1) ליטר מים רותחים 4 עגבניות מרוסקות 3 עלי דפה טריים טיגנתי את הבצל יחד עם הפלפלים כאשר הבצל הזהיב הוספתי את הבשר וטיגנתי תוך הפיכת גושי הבשר עד שכל הבשר מחליף צבע מאדום לאפור מוציא את הבשר מהסיר ומוסיף את הפפריקות . את הפלפל השחור. 1/2 כפית קימל טחון 2 כפיות מלח ואת העגבניות המרוסקות בוחש הייטב נותן לתכולה להתבשל כ2 דקות. מחזיר את הבשר בוחש שיכוסה הייטב ברוטב ומוסיף את המים הרותחים תוך בחישה נותן לתכולה לרתוך כ2 דקות מוריד את חום הלהבה לחום נמוך לשעתיים. זה המצב נכון לעכשו בהמשך בגמר שעתיים מתכוון להוסיף 7 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות לעוד חצי שעה באותו הזמן מכין כוס קמח 3 כפות שמן 1 ביצה וכפית מרק עוף לש לבצק יוצר פסים באורך של כ3 ס"מ ואזרוק לסיר יחד עם תפוחי האדמה נראה לי שיצא טעים כל טוב פוקסי
 

פוקסי99

New member
יצא מצוין

והקנה מידה שלי היו תגובות הילדים אשר נהנו מאד יכול להיות שהגולש שלי לא יצא כמו הגולש לפי הספרים אבל התגובות היו נהדרות ורק לשתף אותכם בבעיה מסתבר שהבשר אשר קניתי בסופרשל למרות שהיה טרי נראה שהיה לא איכותי ולאחר 3 שעות של בישול עדיין היה קשה העברתי רק את הבשר מהסיר יחד עם מעט מהמרק לסיר לחץ לחצי שעת בישול והבשר התרכך החזרתי לסיר הכללי ויצא נהדר כל טוב פוקסי
 
גם לי הייתה לאחרונה בעיה עם בשר שיוצא קשה

גם אחרי בישול של 4-5 שעות... אולי באמת סיר לחץ יפתור את הבעיה. זה די מעצבן
 

avi5199

New member
בשר כזה צריך רק לטחון .

בסיר לחץ קשה לדעת מה קורה. אם תשימי בשר רך מידי בסיר לחץ יצא לך ממרח בשר במקום תבשיל.
 
למעלה