מכוון שלא הייתה תשובה ואני ממהר זה מה שעשיתי
קילו וחצי בשר כתף לגולש חתוך לקוביות של 3X3 3 בצלים חתוכים דק פלפל אדום חתוך לקוביות פלפל ירוק חתוך לקוביות פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות שתיים וחצי כפות פפריקה הונגרית אמיתית 3/4 כף פפריקה הונגרית חריפה כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כפית כרוויה 6 שיני שום כתושים 2 חבילות רוטב צלי בקר(מהניסיון והאעימה מספיק 1) ליטר מים רותחים 4 עגבניות מרוסקות 3 עלי דפה טריים טיגנתי את הבצל יחד עם הפלפלים כאשר הבצל הזהיב הוספתי את הבשר וטיגנתי תוך הפיכת גושי הבשר עד שכל הבשר מחליף צבע מאדום לאפור מוציא את הבשר מהסיר ומוסיף את הפפריקות . את הפלפל השחור. 1/2 כפית קימל טחון 2 כפיות מלח ואת העגבניות המרוסקות בוחש הייטב נותן לתכולה להתבשל כ2 דקות. מחזיר את הבשר בוחש שיכוסה הייטב ברוטב ומוסיף את המים הרותחים תוך בחישה נותן לתכולה לרתוך כ2 דקות מוריד את חום הלהבה לחום נמוך לשעתיים. זה המצב נכון לעכשו בהמשך בגמר שעתיים מתכוון להוסיף 7 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות לעוד חצי שעה באותו הזמן מכין כוס קמח 3 כפות שמן 1 ביצה וכפית מרק עוף לש לבצק יוצר פסים באורך של כ3 ס"מ ואזרוק לסיר יחד עם תפוחי האדמה נראה לי שיצא טעים כל טוב פוקסי