הילדים האבודים של עוץ לי גוץ לי

הלדין

New member
הילדים האבודים של עוץ לי גוץ לי

אחת השאלות הלא פתורות של הסדרה היא למה עוץ לי גוץ לי אוסף ילדים. מהפרק עם בל רואים שהם היחידים בטירה ואין שם ילדים או תינוקות, ולמעשה, בל מוצאת שם רק את בגדיו של ביי. אם עוץ לי גוץ לי היה מגדל אותם, בל הייתה אמורה למצוא עוד בגדי ילדים ותינוקות. כאמור, כל פעולה שעוץ לי גוץ לי עשה במאות השנים האחרונות קשורה ליצירת הקללה. היות ומדובר בעוץ לי גוץ לי ולא מולך, אניח שהוא לא הרג את הילדים והשתמש באנרגיה של נשמותיהם הזכות כדי לתדלק את הקללה שלו. הוא גם לא צריך כשהוא יכול לגנוב אנרגיה מנשמות המבוגרים. הדעה שלי היא שעוץ לי גוץ לי אוסף ילדים כדי לשחזר את הכישוף ששלח את ביי לעולם ללא קסם בסקאלה קטנה יותר כדי להבטיח כשהקללה תפעל, היא תשלח אותו לעולם הנכון. כמות הכח שדרושה לשלוח ילד או תינוק קטנה בהרבה משליחת גבר בוגר כעוץ לי גוץ לי לעולם ללא קסם.
לדעתי, ג'יימס האמיתי, בנו של המלך ג'ורג', היה התינוק שנשלח לעולמנו והוא, למעשה, אביו של הנרי.

אני חושבת ש

זה לא "הקטע" של לאסוף ילדים, זה פשוט מי שהוא.
רמפל מושתת בחלקו על הפולקלור. ושם יש עסקה עם בת הטוחן.
בקצרה עוץ לי הבטיח לבת הטוחן כי יעזור לה להפוך את הקש לזהב, ובתמורה היא תביא לו את בכורה.
לאחר מכן היא לא רצתה להביא לו את בכורה, אז הוא עשה עסקה אם היא תגלה את שמו אז הוא יוותר לה... והיא באמת מגלה.

בנתיים בסדרה ידוע רק כי הוא רצה את הילד של סינדרלה אבל אני חושבת שהוא ידע שזה מראש יוביל לעסקה עם אמה, שהיא חייבת לו טובה.

ובנוסף ידוע על כך שהוא הביא לרגינה את הנרי... זה בשביל לגרור את אמה לסטוריברוק.

נראה לי הוא לא באמת משתמש בהם, הם בדרך עקיף משמשים לו להשגת המטרות שלו.

ג'יימס האמיתי? הוא לא מת בגלל דרקון?8-0
*יש מצב מסופר על עוד ילדים או משהו כזה ושכחתי או לא יודעת.

הלדין

New member
בעקרון,

נאמר בפרק "הרועה" שהמלך ג'ורג' עשה עסקת חילופין עם עוץ לי גוץ לי - ילד עכשיו (אחיו התאום של ג'יימס) בתמורה לילד משלהם. הם לא ציפו שיוולד להם ילד. כשנולד, המלך ג'ורג' מסר אותו לעוץ לי גוץ לי. הקטע עם השם במעשייה היה רק משום שרחמיו של הגמד נכמרו על בת הטוחן. אני מניח שבסדרה הוא פשוט אמר לה למצוא את הסכין שנושא את שמו תוך שלוש ימים. במעשייה הוא קיבל את בכורה רק משום שלא היה לה כלום להציע והאחים גרים נוצריים מדי מכדי לומר שהיא הציעה לו את גופה. בפרק עם בל עוץ לי גוץ לי מתבדח לגבי עורות הילדים - הוא ידוע לשמצה כאספן ילדים...

למעלה