הילדים מבזבזים שיחות טלפון-פיתרון

UDI_ROZEN

New member
הילדים מבזבזים שיחות טלפון-פיתרון

יש לי בת 13 והיא משוחחת שיחות טלפון של שעות עם חברה במרחק של כמה רחובות. (על מה הם מקשקשים לכל הרוחות (-: ) בלגן מה? אי אפשר להשתמש בטלפון , הקו תפוס כל הזמן,אי אפשר להיכנס לאינטרנט. הפיתרון: קניתי 2 מכשירי קשר בטווח של מספר קילומטרים וכך הם יכולים לשוחח שעות ללא תשלום וגם הם לא יכולים להתפרץ אחד לדברי השני כי אחד מקשיב כשהשני מדבר. מי שמעוניין לקנות כזה דבר אפנה אותו למי שמתעסק עם זה. עלה לי 1000 שקל לשני מכשירים. (טוב גם לטיולים בין מכוניות בסופי שבוע. נא לכתוב לי לדוא``ל אהוד

אהוד,

לפני שקראתי את השם שלך ואת הסוף הייתי בטוחה שאתה אבא שלי, שלום, אני בת 13 ויש לי חברה מאוד טובה שגרה בדיוק מולי, כל היום אנחנו באינרנט על האיסיקיו מדברות או בטלפון מדברות או שניהם ביחד-נגיד בטלפון על מה שאנחנו אומרות באיסיקיו, ההורים שלנו משתגעים.. הייתי בטוחה שאתה אבא שלי שגילה שאני כותבת פה ובא כאילו לצחוק עלי... אבל כנראה שאתה לא, ניסינו לדבר בווקי טוקי אבל האחד שמצאנו היה גרוע אנחנו לא צריכות מכשיר שעולה 1000 שקל, מספיק לנו ווקי טוקי שעובד למרחק 100 מטר... בכל מקרה העלת רעיון טוב, וננסה להשתמש בו... ביי יעל

lmerav

New member
ממש רעיון ג א ו נ י !!!

אהבתי. חבל שלא הצעת אותו לאבא שלי . . . לפני 8 שנים. הוא היה הופך למעריץ שלך. ודרך אגב למה לא ביקשת מאביה של החברה של בתך להשתתף בעלות המכשירים ? כל הכבוד על הרעיון !!!! מירב

UDI_ROZEN

New member
לא נורא בשביל 500 שח - חיסכון אדיר

לא נורא בשביל 500 שח למכשיר שעולה 1000 דולר רק השיחות שלה עולות לי 500 שח בחודש עכשיו החשבון טלפון ירד פלאים (-: בכל אופן ווקי טוקי צעצוע זה לא פיתרון. אם החברה שלך ממש בית ליד אפשר למתוח 2 חוטים ולעשות אינטרקום ואז בכלל אפשר לשוחח כמו טלפון פרטי 24 שעות רק צריך מישהו טכני עם ידיים טובות שיעשה את זה.

למעלה