הילדים מחכים- אין ביטולים!!!

יחיאלוש

New member
הילדים מחכים- אין ביטולים!!!

מה אני שומעת??? אתם לא משאירים אותי עם עוגת גבינה לבד... חייבים להתחלק בקלוריות!!! אני מבטלת את העוזרת לרגל האירוע- בבקשה לא להבריז... כולנו עסוקים, כולנו מצוננים, לכולנו קשה לצאת מהבית- אבל אנחנו חזקים יותר מהאילוצים. מחכים לכולם, חיה (בשם כל המשפחה)

פרלמנים

New member
חיה אין כמוך

אנחנו מגיעים לפדואל! בכל מקרה קבענו להגיד שלום למישפוחה אז המפגש מבחינתי מתקיים, ועוד יש עוגת גבינה, אז בכלל קנית אותי...
שכמוני... נפגש!

חיה , תודה רבה רבה!!!! את...

באמת בחורה מקסימה מעין כמוה, אבל מצטערת, כפי שכתבתי בהודעה למעלה ישנם דברים בלתי צפויים וסליחה סליחה שככה אני מוותרת על העוגה!!!!! תודה שוב אורית

פרלמנים

New member
../images/Emo41.gifלקראת המפגש- הודעה חשובה../images/Emo41.gif

הי כולם, אני מקווה שנצליח לפגוש כמה שיותר חברים וחברות במפגש מחר. אני אשמח להיות בראש השיירה שמובילה לפדואל, כי אני מכירה את הדרך היטב.
אני מתכננת להיות בצומת ירקון בסביבות 16:45, אז כדי לדעת פחות או יותר למי לחכות, שלחו לי מסר בהקדם האפשרי עם המספר שלכם, שנוכל לקבוע. מחכה לראות כמה שיותר מכוניות וילדודס חמודים בשיירה מחר...
ב ב ק ש ה תבואו ! לילה טוב, ג'סיקה

sigis7

New member
מציצה מהצד...

חיה, את באמת משהו מיוחד!!! תעשו חיים!!! ג'סיקה, אני סומכת עליך לגבי תמונות, והמון!

גם אנחנו רוצים לבוא

היי אמנם לא נכנסנו לאתר כבר המון המון זמן אבל מאד היינו רוצים להיפגש המפגש נשמע לי קצת רחוק ואנחנו עובדים איפה זה???.

sigis7

New member
מגיבה לבקשת ג'סיקה

ברוכים הבאים! אני שולחת לכם מסר.

nush האחד

New member
לצערי הרב, לא נוכל להגיע... ../images/Emo10.gif

הגדולה שלי נשארה היום בבית, בבוקר עדיין היתה עם חום. למרות שעכשיו היא יחסית בסדר, לא רוצה להוציא אותה, מה גם שלא יודעת אם היא עדיין מדבקת, לא פייר כלפי אף אחד... איזה בעסה!! ממש רצינו לבוא!! נקסט טיים. תעשו חיים, תהנו מהחברותא (ומה
כמובן...) ותצלמו המון!!

למעלה