הילדים רעבים.שימו לב בבקשה

הילדים רעבים.שימו לב בבקשה../images/Emo53.gif

אנשים יקרים . אני פונה אליכם ומפיצה את המכתב הזה לעוד כמה פורומים ומקומות שאולי יכולים לעזור, ולו במעט . מדובר באישה שאני מכירה אישית: בחורה בת 34 עם שלושה ילדים והריון נוסף -בשבוע ה 30 להריונה. הבעל איננו. הילדים בני 5 וחצי, 9 , ן-14 וחצי. ילדים חסרי כל . האמא אינה רשאית לעבוד מאחר והיא בשמירת הריון ,לא עובדת כרגע והמצב בבית מאוד קשה. בקושי שיש בבית מזון . אני הייתי שם אתמול אני ראיתי את הכל , והלב ניקרע. אני פונה אליכם שאולי מישהו יכול לעזור. אולי במזון ,צעצועים לילדים (אם יש במצב טוב) , מוצרים לתינוקת אשר לידתה הולכת וקרבה. אפילו רהיטים לחדר תינוקת לחדר ילדים . בגדים במצב טוב. מה שהכי חשוב הוא מזון ודברים לתינוקת . הילדים לומדים ואחד מהם בגן. ילדים משועממים -שמקבלים את כל החום והאהבה והטיפול המסור שרק ניתן לתת לילד. אבל כשמבקשים מהאמא ביסלי או דברים שכל ילד מבקש לא פעם היא עונה שאין לה . ומשתדלת בכוחות עצמה לתת כמה שהיא רק יכולה. האשה היקרה האמא הזאת- היא כבר שבורה והמצב הכלכלי כל כך קשה, שרק מי שרואה את זה יכול להבין . היא גרה בצפון . איזור חיפה. מי שמוכן לעזור לתרום לתת משהו יכול להגיע אליה דרכי .במסרים של תפוז או שיותר עדיף באי מייל שלי :[email protected]. אז קצת מכל אחד אם אפשר לעזור ולא לאמא אלא רק לילדים ולתינוקת שתיוולד אוטוטו. אני מודה לכם לכל מי שיוכל לעזור. אז בואו נפתח את הלב. כל תרומה תתקבל בברכה (לא מדובר על תרומה כספית ). המון אור ואהבה . בריאות ורק אושר. תודה.

למעלה