גן לאומי אפולוניה - תל ארשף שלחו לי עם כרטיס שלהאזרח וותיק. כבר צוחקים עלי ;-)
חורזת באהבה Well-known member מנהל אתמול ב- 18:26 #1 גן לאומי אפולוניה - תל ארשף שלחו לי עם כרטיס שלהאזרח וותיק. כבר צוחקים עלי
משתפרת1 Well-known member אתמול ב- 19:48 #2 נכתב ע"י חורזת באהבה: גן לאומי אפולוניה - תל ארשף שלחו לי עם כרטיס שלהאזרח וותיק. כבר צוחקים עלי צפה בקובץ המצורף 124671 לחץ כדי להרחיב... צוחקים? מקנאים. תעני להם "בקרוב אצלכם". את יכולה להוסיף סימן שאלה אחרי "בקרוב".
נכתב ע"י חורזת באהבה: גן לאומי אפולוניה - תל ארשף שלחו לי עם כרטיס שלהאזרח וותיק. כבר צוחקים עלי צפה בקובץ המצורף 124671 לחץ כדי להרחיב... צוחקים? מקנאים. תעני להם "בקרוב אצלכם". את יכולה להוסיף סימן שאלה אחרי "בקרוב".
חורזת באהבה Well-known member מנהל אתמול ב- 19:57 #3 נכתב ע"י משתפרת1: צוחקים? מקנאים. תעני להם "בקרוב אצלכם". את יכולה להוסיף סימן שאלה אחרי "בקרוב". לחץ כדי להרחיב... חיים של אמא. עניתי להם תקבלו מכות, כלתי הגדולה כתבה "לי לא?" מי שלא מקבל מכות מקופח אצלי
נכתב ע"י משתפרת1: צוחקים? מקנאים. תעני להם "בקרוב אצלכם". את יכולה להוסיף סימן שאלה אחרי "בקרוב". לחץ כדי להרחיב... חיים של אמא. עניתי להם תקבלו מכות, כלתי הגדולה כתבה "לי לא?" מי שלא מקבל מכות מקופח אצלי
חורזת באהבה Well-known member מנהל אתמול ב- 22:48 #5 נכתב ע"י אלן 5: מעולם לא קיבלתי מכות ולא נתתי לילדי,,זו לא שיטתי לחץ כדי להרחיב... גם לא מכות שלהאהבה?
נכתב ע"י אלן 5: מעולם לא קיבלתי מכות ולא נתתי לילדי,,זו לא שיטתי לחץ כדי להרחיב... גם לא מכות שלהאהבה?