הילדים שלי נוסעים

מכשפה

New member
הילדים שלי נוסעים

שני הילדים הגדולים שלי נוסעים לחו``ל עם אביהם בקיץ. הבן-11.7.90. הבת 31. 7. 87. אני-5.1.61 האם צריך שעות לידה? רציתי לדעת אם לאשר להם נסיעה. האבא שלהם- 24.4.60

את רוצה פתק מהאסטרולוג ?.. :)

את צריכה אישור מהאסטרולוג שהכל בסדר, אחרת לא תאשרי להם נסיעה ?.. אלוהים, יש גבול, לא ? די עם התלות הזו : שיסעו, שיהיו בריאים, ושיעשו חיים.. את באמת חושבת שעל כל צעד ושעל צריך להתייעץ עם אסטרולוג ? ומה עם האינטואיציה שלך ? ואם הייתי אומר לך שעדיף שלא - היית מבטלת להם ? תביני : דברים נוראים יכולים לקרות בבית, בשכונה, בעיר אחרת או בחו`ל : אי אפשר לשמור על כולם כל הזמן בכל מקום. שחררי את המקום המפוחד הזה, ותאמיני יותר בעצמך, במקום להפוך את האסטרולוגיה, הכלי המדהים הזה, לאיזה מורה משהו שאמור לתת לך פתקים ואישורים על ימין ועל שמאל. די כבר עם הפחדים האלה.. קצת עצמאות מחשבתית !

מכשפה

New member
בסדר, הבנתי אותך, אז בכל זאת....

לאיזה צרכים אתה משתמש באסטרולוגיה, אולי התחום שלך הוא לאוו דווקא עתידנות? אולי יש תחום שבו אתה מתמחה ספציפית, או שבו אתה יותר אוהב לייעץ, אם כן אשמח לשמוע. מה שכן- כמי שמייעץ לאנשים- כדאי לך להיות יותר סבלני. זה עושה רושם יותר טוב.

מה אני עושה באסטרולוגיה ?

ובכן, לשאלתך - מה שבאמת מעניין אותי, הוא.. אנשים, בעיקר אנשים שמוכנים לשנות דברים בחייהם, לקחת את גורלם במו ידיהם, ועם הרבה נחישות ואומץ גם להפוך אותם למשהו יצירתי ומלהיב, תוך כדי התגברות על הרבה פחדים. מהמקום הזה אני גם עבוד בטיפול רגשי, בו אני עוזר להם לפגוש את המקום הזה לעומק בחייהם, וגם עוזר להם ליצור את המציאות של חייהם - במקום לנבא להם אותה בצורה עתידנית, כפי שהגדרת.. :) אני מאמין שכל אחד מאיתנו יכול להיות מאושר וממצה את פוטנציאלו - אבל לפעמים צריך להתגבר על כמה פחדים בסיסיים כדי שזה יקרה, ולשם כך צריך החלטה, והחלטה אמיצה. ולאלה שבאמת מעונינים לקבל את ההחלטה, אני בהחלט מוכן לעזור, ליעץ, ולתת להם יד תומכת וחמה. לאלה שמחפשים את התשובות הקלות והחפיפיות ורואים באסטרולוגיה כלי שיפתור להם בעיות - ובכן, לאלה לא תמיד יש לי סבלנות, מה לעשות.. בנוסף, אני גם כותב הורוסקופים בהרבה מאוד מקומות, נותן ייעוצים בפגישות אישיות, עורך פגישות אחרות שבהם אנחנו פוגשים את העבר וההווה ומנסים לתכנת ולייצר את העתיד עם הכלים שישנם, אבל בעיקר - נכנס פנימה. עומק - זה מה שמעניין אותי, ופחות האספקטים של אסטרולוגיה פוליטית, מדינית, כלכלית, ועוד. באדם אחד, בדיוק כמו בטיפת מים, יש מספיק אינפורמציה והבנות שיכולות להעסיק אותי במשך שבועות, אם לא חדשים.. ואני עדיין בודק לעומק את המקום הזה, גם אחרי כל כך הרבה שנים של עבודה.. ולגבי הרושם החיצוני - מי שצריך לוקח ממני את מה שהוא יכול, וממשיך הלאה. לא מתחשק לי לרצות אף אחד שלא בא ממקום אמיתי, וכל פורום נקבע על ידי בעליו, וצורת החשיבה שלו. מהמקום הזה, אני אוהב מיסטיקה - באמת - אבל בהחלט לא סובל הרבה מיסטיקנים, אחרי מה שהם עשו ממנה, וכנ`ל גם אסטרולוגיה.. :)

מכשפה

New member
טוב, כבר עניתי לך קודם למעלה, אבל ב

זאת, אני מוסיפה- שאני בת מזל גדי, עם אופק כנראה טלה(או שור) ונדמה לי שירח באריה. בכל מקרה- אני לא רואה את עצמי כאדם שטחי. גם אני אוהבת להכנס לעומקם של דברים. אבל נכון- יש לי פחדים. וממה שכתבת הבנתי שאולי באמת אוכל להיעזר בך מתישהו, מכיוון שאני יודעת שעלי לעבור דרך ארוכה, כדי להתגבר על הפחדים וכדי להגיע למימוש הפוטנציאל שלי. השאלות ששאלתי היו אולי לא רציניות, כלליות יותר מדי- אבל שוב זה באמת מתוך חוסר נסיון וחוסר ידע.אני מקווה שתשמח בכך שאני אוהבת את התחום, ומתייחסת ברצינות, ולא מחפפת, וגם בקשר למיסטיקה- אני עוקבת בחשדנות, ומקשיבה לתוכניות רדיו, ורואה שיש הרבה שרלטנים ומעט ידענים ומקצוענים. אבל כשיש מישהו טוב- הוא באמת עוזר.

למעלה