הילדים שלכם משחקים במשחקי מכות?

M לשניים

New member
הילדים שלכם משחקים במשחקי מכות?

אתם מתערבים או לא? אני לא אוהבת בכלל משחקי מכות אבל הבנתי שזה מה שבנים אוהבים. לבן שלי בן ה8 יש חבר טוב שגר קרוב ומגיע די הרבה אלינו, אני מציעה להם ממיטב משחקי הקופסה/מחשב שיש לנו, אבל כמעט תמיד מגיעים משחקי מכות (אוף). איך הייתם מגיבים אם הייתם רואים את חבר של הילד שלכם יושב על הבן שלכם (ממש ככה) ושואל אותו אם הוא נכנע, והבן מנסה להשתחרר ללא הצלחה? אני צריכה ממש להחזיק את עצמי שלא להתערב להם במשחקים המוזרים והכוחניים האלו. הבן שלי ממש שונא שאני מתערבת, הוא אומר שזה רק משחק ושזה בסדר. אני מודה שאם הבן שלי היה יותר חזק אולי זה היה מפריע לי פחות, ככה זה... היום אני מבינה יותר למה אני רוצה רק בנות:)

Mon951

New member
אצלי ממש לא מקובל משחקים כוחניים

גם הבן שלי עוד מעט בן 8 וגם הוא היה בעבר משחק במכות אבל הבהרתי לו חד משמעית שזה לא מקובל עלי, שהמשחק הזה מסוכן ויכול להגמר במכות אמיתיות. הוא דווקא לא ילד חלש ככה שזה לא מה שהדאיג אותי. מה שכן שמתי אותו בחוג קרב מגע גם כדי שידע להתגונן אם יצטרך בכך וגם כדי להוציא שם את האגרסיה הטבעית של רוב הבנים. המסר הובער והיום הוא כבר מזמן הפסיק עם המשחקים האלה...אגב,גם החברים שלו.

באינטרנט לפי מקום מגורייך....

או לשאול אמהות מהכיתה שלו אולי גם אחד מחבריו הולך וכך יש דירבון אחד של השני להמשיך ולהתמיד

בנות-יותר עדינות מה שנכון נכון אבל

אצלי הכל הפוך יש לי בת הבכורה ובן קטן למשל בביגוד אני מתה שהיא תלבש כבר חצאיות ומגף פרווה מדליק שקניתי לה שסתם יושב בבית -ילדה צנועה לובשת צנוע בעיקר פוטרים -היא שונאת גינסים בכלל -והילד אמא אני רוצה גינס שימי לי גיל בשיער אני רוצה להיות חתיך חחחחחחח מאוד מעודכן לגבי אופנה . בקשר אלייך משחק מכות -זה רק משחק -אם את רואה שזה יותר מידיי והמכות הם ממש חזקות אז צריך להסביר לילדים -שאם המכות יהיו חזקות ומכאיבות פשוט לא לשחק -יש כלללים במשחקי מכות והם צריכים ליישם אותם... או לחילופין לקנות כפפות ושק איגרוף -שירביצו לשק כתחליף לצורך להתפרק לשחרר אנדרנלין..... זה דווקא משחק מהנה .... אני מקווה שעזרתי במשהו ... שבת שלום והמשך יום מקסים לכולם.

M לשניים

New member
הוא דוקא חמוד

אני מתה על ילדים כאלו, (לא יודעת אם הייתי עושה מה שהוא רוצה, אבל זה חמוד). לא מדובר ממש בהרבצות, זה יותר הפלות וריתוקים, מכות גם אני הייתי עוצרת.

למעלה