הילדים שלנו....

מיה30

New member
אוףףףףף מה קרה.....

הילדים שלנו.... זה.... לקום בשבת בבוקר ב- 6 לנוח צהריים ואז.... אמאאאאאאאאאאא להרדים את הקטנצ`יק ושוב...אמאאאאאאאאאאא וכמובן שיש עוד דוגמאות למכביר אך לא אלאה אותכם רק מה.... בשביל אחת שקמה היום ב- 6 עכשיו כבר צהריים... מה יהיה???? מתי הם יתנו קצת לנוח??? רק טיפ טיפה.... בחיי אני כבר עייפה..... יאללה סתם בא לי קצת לקטר מה יש? מיה30 {קוטרית על הבוקר} :p

odeia

New member
מיה, אני כל כך מבינה אותך, הילדה

שלי עוד מעט 4 ורק בימים האחרונים התחלנו לישון לילה שלם רצוף בלי להתעורר. מבינה את המושג עייפות ובגדול אין מה לעשות חוץ מאשר לבקש מהבעל לשים עין וללכת לישון קצת במשך היום ככה אני הייתי עושה

עופריקו

New member
הילדים שלנו.....

הילדים שלנו .....הגדולה מסתדרת לבדה בבוקר,יודעת שצריך לתת לגדולים לישון...... והקטנה ......הקטנה גם למדה מהר מאוד שבלילה ישנים ועל כך מודים לה אז למה האורחים חייבים להגיע ב10 בבוקר בשבת ולהפריע את מנוחתינו? אורחים יקרים פה ישנים בשבת בבוקר עד מאוחר .... עופר שנותן שיעורי שינה לקטנים ;-)

לי28

New member
הילדים שלי....

אז הרבה התלוננו ושפכו מהרהורי ליבם.. אז גם החלטתי לפרוש פה את דברי.. אצלנו שנת הצהרים היא קודש קודשים, אומנם ילדי ישנים כל יום בגן (יום שלם עד 1600) אך תודה לאל שנותר לנו שישי שבת, בימים אלו הם אחרי ארוחת הצהרים נכנסים למיטה ויודעים שהם לא יוצאים ממנה עד שלא קמים אחר הצהרים, וזה כבר נהפך לשגרה והרגל. בלילה בתי הקטנה עדין מתעוררת - בת השלוש - פיפי, דיסה ועוד קצת טיולי לילה.... ובסוף נרדמים. אבל הכי הכי אין כמו שבת בבוקר... אז ישנים עד מאוחר, עוד יום שישי סוחבים ככה את הילדים שילכו לישון מאוחר, תמיד באים חברים או שאנחנו הולכים לחברים או שסתם משחקים ביחד בבית.. והזמן חולף לו ועובר והנה חצות מתקרב... .ככה שבשבת בבוקר שמתעוררים.. רואים את הזוית של השעון שתשע כבר ברקע.

למעלה